EĞİTİM

Bafra Fatih Ortaokulu Ödül Şampiyonu

 
 392
Bafra Fatih Ortaokulu Ödül Şampiyonu - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra`daki ilk ve ortaokullar arasında açılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarının sonuçları açıklandı ve ödüller verildi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra`daki ilk ve ortaokullar arasında açılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarının sonuçları açıklandı ve ödüller verildi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarışma Komisyonlarınca ilan edilen yarışma sonuçlarına göre Bafra Fatih Ortaokulundan 4 öğrenci ödüle layık görüldü.

Okul Müdürlüğünü Hasan Saygılı, Danışman Türkçe Öğretmenliğini ise Mustafa Bayraktar`ın yaptığı Bafra Fatih Ortaokulu şiir dalında 1 birincilik, bir 3. lük, kompozisyon dalında 1 birincilik, 1 ikincilik kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Ödül alan öğrenciler, rumuzları ve eserleri ise şöyle:

ŞİİR: 1. Fedai rumuzu ve " Ey Türk Çocuğu "adlı şiiriyle 6-D Sınıfından Gülşen Ocak

3. Şair-i Azam rumuzu ve " Gün sizindir " adlı şiiriyle 6-D Sınıfından Sude Şen

KOMPOZİSYON:

1. Cümlenin Öğeleri rumuzu ve" Karanlıktan doğan Büyük Türk Güneşi " adlı kompozisyonuyla 8-E Sınıfı`ndan Öykü Tokalak

2. Doğaçlama rumuzu ve " Merhaba 23 Nisan " adlı kompozisyonuyla 6-D Sınıfı`ndan Lütfiye Buse Ardanuç Bafra Fatih Ortaokulu adına büyük bir başarıya daha imza attılar.

Aynı okuldan İrem Kefeli de önceki yıllarda düzenlenen TBMM Kompozisyon Yarışması`nda Türkiye 1. si olarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Dereceye giren öğrencilerin plaket ve ödülleri23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın kutlandığı Bafra Kent Meydanı`nda Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Bşk. V. Salih Helvacı ve Garnizon Komutanı Serkan Savaş tarafından verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Fatih Ortaokulu Ödül Şampiyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0