SPOR

Bafra Galibiyet Yüzü Gördü

 
 140
Bafra Galibiyet Yüzü Gördü - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor kendi evi ve seyircisi önünde ağırladığı 19MayısBelediyeSporu 2-0 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor kendi evi ve seyircisi önünde ağırladığı 19MayısBelediyeSporu 2-0 mağlup etti.

Bafra Yeni Şehir Stadyumun`da oynanan müsabakada 19Mayıs BelediyeSpor karşısında ilk ve ikinci yarıda üstün oynadığı maçı 1930BafraSpor kendi evi ve seyircisi önünde gurubunda şampiyonluğa oynayan ve lig 3.sü olan 19MayısBelediyesporu 80.dakikada Onur Aydın ve 90. dakikada Yeni tarsfer Cem İpek`in ayağından bulduğu göllerle 2-0 mağlup etti. Yeni Başkan Fatih Yıldız ve yönetim kurulundaki Ramazan Güngör , Dr Halit Bakan, Murat Cevahir  ve PTT Müdürü Oskay Ünlü takımlarını yanlız brakmayarak türübünden desetek verdiler. Maça çok sayıda 1930Bafraspora gönül vermiş taraftar topluluğuda destek verdi.

STAT: BAFRA YENİ ŞEHİR STADYUMU

1930Bafraspor: Mesut, Kadir, K.Emre, A.Ovalı, Bedir, Yasin, Onur, Ahmet, Oğuzhan, Şakir, Selim,                                YEDEKLER:Yakup, Ertuğrul, Cem, Samet, Tolunay, Metehan

ANTRENÖR:Mahmut Topal, Arif Gençoğlu

19MayısBelediyeSpor:Uğur, Mert, Ferhat, Volkan, Mertcan, Ömerfaruk, Emrak, Yakup, Ünal, Alper, Caner

YEDEKLER:Burak, Köksal, Ramazan, Emre, Fatih, İsa, Alparslan

ANTRENÖR:Murat Atalar

HAKEMLER:Erdem Mertoğlu, Eray Tunay, Eksen Eker

Goller:80 Dakika Onur Aydın, 90.Dakika Cem İpek (1930 BafraSpor)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Galibiyet Yüzü Gördü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0