SAMSUN

Bafra Garnizon Şehitliği'nde Anma

 
 99
Bafra Garnizon Şehitliği'nde Anma - Samsun'un Bafra ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zafer'inin 101
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zafer'inin 101

yıl dönümü dolayısıyla anma ve kutlama programları düzenlendi.

Bafra'daki program, Garnizon Şehitliği büstüne çelenk sunma töreni ile başladı. Günün anlam önemini belirten konuşma Gazi Astsubay Hakan Keser tarafından yapıldı. Keser, "Tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk milletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Türk milletini sindirme bölme ve parçalamaya yönelik planlar yapan hainler ve işbirlikçileri bilmelidirler ki, aziz milletimizin ihtiyacı olan kudret ve ilhamın kaynağı Çanakkale ruhunun muhteşem anlamında saklıdır. Şehitlerimizi anma günü olarak kutladığımız bugün Çanakkale'nin geçilemeyeceğini, Türk milletinin esir edilemeyeceğini, Türk vatanının parçalanamayacağını tüm dünyaya haykıranların günüdür" dedi.

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından okunan duaların ardından protokol, şehit mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı. Kutlamalar Altınkaya Anadolu Lisesi tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle devam etti.

Etkinliğe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, askeri erkan, daire amirleri, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Garnizon Şehitliği'nde Anma içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0