GÜNDEM

Bafra Genç İşadamları Derneğinden Görev Değişimi

 
 475
Bafra Genç İşadamları Derneğinden Görev Değişimi - Bafra Genç İşadamları Derneğinin 3.Genel Kurul Toplantısında 2 dönemdir başkanlığı yürüten Yavuz Selim Muratoğlu, görevi Alper Güngör`e devretti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Genç İşadamları Derneğinin 3.Genel Kurul Toplantısında 2 dönemdir başkanlığı yürüten Yavuz Selim Muratoğlu, görevi Alper Güngör`e devretti.

Bafra Genç İşadamları Derneği yeni yönetimi belirlendi. Tek Liste ile yapılan seçimde Bafra GİAD yönetim kurulu Başkanlığına Alper Güngör getirildi.


Yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından kurulun açılması ile divan heyeti başkanlığına Murat Bölükbaş, divan katipliğine Murat Koparan, yazmanlığına ise Uğur Yavuz seçildi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ve ardından istiklal marşımız okundu.

Bafra GİAD 2. Dönem Yönetim Kurulu başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, “Bafra Genç İşadamları olarak 6 yıl önce kurduğumuz, her şeyimizden fedakârlık yaptığımız, adeta çocuğumuz dediğimiz ellerimizle büyüttüğümüz derneğimizin geldiği bu nokta, beni gururlandırdı ve aynı şekilde duygulandırdı.

Buradan Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin`ne her zaman yanımızda ve her projemizde destek olduğu için ona ayrı teşekkürlerimi sunuyor, emeği geçen bütün herkese önce yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

Muratoğlu`nun konuşmasından sonra iki döneme ait faaliyetlerin yer aldığı video gösterisiyle yapıldı.

Bafra GİAD saymanı Alper GÜNGÖR geçmiş ve gelecek dönemlere ait mali raporlarını okumasının ardından genel kurulca yönetim ibra edildi. Divan başkanlığının genel kurula sunduğu aday listesi ve yönetim kurulu, denetim kurulu üyelerinin oylaması sonucu Bafra Genç İşadamları Derneği 3. Dönem Yönetim kurulu başkanı ve yönetim kadrosu oluşmuş oldu.  

Bafra Genç İşadamları Derneğinin 3. Genel kurulunda seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör yaptığı açıklamada; “Bafra GİAD 3.Olağan Genel Kurulu Toplantısı sonucunda takdirleriniz ve gösterdiğiniz güven ile 3. dönem görevini, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte üstlenmiş bulunuyoruz. Siz değerli üyelerimize şahsıma ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Başta 2011 yılından derneğimizin kuruluşunda yer alan kurucularımız olmak üzere bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu başkanımız Sayın Yavuz Selim Muratoğlu`na ve yönetim kuruluna aynı zamanda derneğimize emeği gecen maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bafra için Elimizi Taşın altına koyduk, bu yolda Allah yar ve Yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Genel kurul Toplantısı, Protokol ve davetlilerin Dilek ve temennileri ile son buldu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Genç İşadamları Derneğinden Görev Değişimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0