SPOR

Bafra Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdüründen Turnuva Çağrısı

 
 1068
Bafra Gençlik Hizmetleri VeSpor İlçe Müdüründen Turnuva Çağrısı - Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Mahalleler arası futbol turnuvası için çağrıda bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Mahalleler arası futbol turnuvası için çağrıda bulundu.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Mahalleler arası futbol turnuvası düzenliyor. Turnuvada Mahalle Muhtarlarının 25 yaş üstü 16 kişiden oluşturacağı takımlar mücadele edecek.

Şuana kadar 11 mahallenin turnuvaya başvuruda bulunduğunu ve başvuru tarihinin 23 Eylül Çarşamba günü bittiğini belirten Şenocak turnuva hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak, dostluğu, birliği geliştirmek ve eski Bafra nostarjisini tekrar yaşatmak amacı ile Mahalleler arası Futbol turnuvası düzenliyoruz. Mahallelerimizde  duyurularımızı yaptık, mahallelerimizin katılımlarını bekliyoruz. Şuana kadar 11 mahallemizden müracat geldi. Amacımız şu zor günlerimizde dostluğu, kardeşliği pekiştirip, Bafra`nın mahaller arsında dostlukların, kardeşliklerin yaşandığı güzel bri turnuva yapmak.

Şuana kadar  yapılan başvurular çok az. 11 Mahallemiz katıldı, Bafra`da bu sayı çok az diye düşünüyorum.  Başvuruyu bize mahalle muhtarlarımız yapacak ve son başvuru tarihimiz 23 Eylül Çarşamba günü.  Başvuru bitiş tarihinin ardından fikstürümüzü çekip Bafra Gençlik Merkezi futbol sahasında turnuvaya baylamayı düşünüyoruz. Her takım, 25 ve üstü yaşlarda 16 oyuncudan oluşacak ve daha önce profesyonel futbol oynamamış kişilerden oluşacaktır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdüründen Turnuva Çağrısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0