BAFRA

Bafra Gençlik Ve Spor Müdürlüğünden 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Turnuvaları

 
 3233
Bafra Gençlik Ve Spor Müdürlüğünden100. Yıl Cumhuriyet Kupası Turnuvaları - Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl kutlamaları kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Kupası turnuvaları düzenlenecek.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl kutlamaları kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Kupası turnuvaları düzenlenecek.

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutlamak ve Sporun birleştirici gücünü yaşatmak amacıyla “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Etkinlikleri” kapsamında Voleybol, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Güreş ve Satranç turnuvaları düzenleyecek.

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü 100. Yıl Cumhuriyet Kupaları turnuvaları hakkında şu duyuruyu yaptı:

VOELYBOL TURNUVASI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutlamak ve Sporun birleştirici gücünü yaşatmak amacıyla; Bafra Kaymakamlığı’nın tensipleri ve Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonu ile halkımıza açık “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Etkinlikleri” kapsamında Voleybol Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlarımızın takım listeleri ve gerekli evraklar ile 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, BADMİNTON, GÜREŞ VE SATRANÇ TURNUVALARI

Gelin Sporla Buluşalım mottosuyla projenin amacı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında; Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Güreş ve Satranç gibi spor dallarında vatandaşlarımızın katılımı ile birlikte birlik ve beraberliğimizi artırmak insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmaktır.

100. Yıl Cumhuriyet Kupası Turnuvaları başvuruları: 2 Ekim- 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacaktır. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Ve Spor Müdürlüğünden 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Turnuvaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0