GÜNDEM

Bafra Gıad Bafra Turizm Meslek Lisesinde

 
 1504
Bafra Gıad Bafra Turizm Meslek Lisesinde - Bafra Genç İşadamları(GİAD) Derneği yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Turizm Meslek Lisesi Kariyer Günlerine konuk oldu. Bafra Genç İşadamları Saymanı Alper Güngör`de ziyarete eşlik etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Genç İşadamları(GİAD) Derneği yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Turizm Meslek Lisesi Kariyer Günlerine konuk oldu. Bafra Genç İşadamları Saymanı Alper Güngör`de ziyarete eşlik etti.

Bafra Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin, 9. ve 10. sınıflara Girişimciliğin tanıtılması, 11. ve 12. sınıflara da  Okul Sonrası Yönlendirme amaçlı yapılan  Kariyer Günleri Etkinliklerine, Yavuz Selim Muratoğlu Katıldı.

Okul Müdür Musa Özcan'ın açılış konuşmasının ardından Yavuz Selim Muratoğlu , öğrencilere; Girişimcilikte hedefin öneminden,CV oluşturmada dikkat edilecek hususlardan, İşçi alımında kriterlerin öneminden,Yüksek Öğretimin ve Yabancı Dilin Öneminden bahsetti.

Kendi Girişimcilik Hayatından da Örnekler Yavuz Selim Muratoğlu Konuşmasını "Hayatınızda Her Zaman İyiki Yapmişim ve Keşke Yapmasaydimları olacak, sizlerin hayatınızda İyiki Yapmişim demelerinizin daha fazla olmasını temenni ederim"dedi.

Okul Müdürü Musa Özcan'ın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu`na katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunarak Çiçek takdim etti.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Öğrencilerin hazırlamış olduğu ikramlar sunuldu.Okul Müdürü Musa Özcan, "her konuda olduğu gibi Kariyer Günlerinde de bizleri yalnız bırakmayan Genç İş Adamları Derneğine  teşekkür ederiz"  dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gıad Bafra Turizm Meslek Lisesinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0