BAFRA

Bafra Görme Engelliler Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

 
 988
Bafra Görme Engelliler DerneğiÜyeleri İftar Yemeğinde Buluştu - Samsun’un Bafra ilçesindeki Bafra Görme Engelliler Derneği her sene düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesindeki Bafra Görme Engelliler Derneği her sene düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ancak salgın nedeniyle iki yıl ara verilen iftar yemeği, dün akşam Bafra Görme Engelliler Derneği önünde tekrar düzenlendi. İki yıl sonra dernek üyeleri iftar yemeğinde yeniden bir araya geldi. Görme engelli olan Hasan Satılmış’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle iftar yemeğine başladı. Başkan Ömer Ergül, iftar yemeği öncesi davetliler ve ailelerin bulunduğu masaları gezerek, onlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Bafra görme engelliler derneği başkanı Ergül, Dernek üyeleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Değerli konuklarımız, mübarek Ramazan ayında, davetimizi kırmayıp iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim inşallah, uzun yıllar hep birlikte iftar sofralarında tekrar buluşmayı nasip eyler. Tabi Bir arada bulunduğumuz için başta ben ve arkadaşlarım çok mutluyuz. İftarda yemeğin hazırlanmasından düzenlenmesine kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadece böyle etkinliklerde değil, bundan sonra her zaman vakit buldukça inşallah hep beraber böyle toplu bir şekilde burada çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Sizleri de bu akşam olduğu gibi düzenleyeceğimiz diğer etkinliklerde de aramızda görmek istiyoruz. Davetimize icap ettiğiniz için tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, tutmuş olduğunuz oruçların Allah katında kabul olmasını diler, hepinize saygılar sunarım.” dedi. İftar programına Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül, yönetim kurulu, dernek üyeleri ve aileleri, EKPSS hazırlık kurslarına katılan kursiyerler ve davetliler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0