GÜNDEM

Bafra Görme Engelliler Derneğinden Geyikkoşan Pikniği

 
 644
Bafra Görme EngellilerDerneğinden Geyikkoşan Pikniği - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Etkinliğe; Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Orhan Kavgacı, dernek üyeleri, aileleri ve çok sayıda davetliler katıldı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Etkinliğe; Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Orhan Kavgacı, dernek üyeleri, aileleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Samsun Büyük Şehir Belediyesi`nden araç tahsis eden Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık, saat 10.00 sularında dernek önünden kalkarak Geyikkoşan Aile Piknik Alanı`na doğru sazlı sözlü müzik eşliğinde eğlenerek gittiler. Piknik boyunca, sazlar çalındı, türküler söylendi, şiirler okundu, oyunlar oynanıp danslar edildi, yemekler yendi, içecekler içildi. Dernek üyeleri ve aileleri akşama kadar hep birlikte eğlenerek unutulmaz bir anı bırakmış oldular. Kimileri, o günü fırsat bilip, kendilerini Karadeniz`in serin sularına bırakarak keyif aldı; kimileri ise kendi aralarında top oynayarak maç yaptılar. Bazıları da o alanda bulunan parkta soluk aldılar, oradaki oyuncaklarla oynadılar, salıncakta sallandılar, ip atladılar.

 Bir araya gelip doyasıya sohbet ettiler. Bu kadar eğlencenin üstüne bir de mangalda pişirilen etler ve semaverde yapılan çaylar eklenince, herkes müthiş bir keyif almış oldu. Daha sonra kimileri sazlı sözlü müzik ve alkışlar eşliğinde üstü açık otobüsle gezerek eğlenceyi en doruk noktaya çıkartmış oldular. Büyük bir keyif alan herkesin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık orada bulunan herkese hitaben bir konuşma yaparak şunları söyledi " değerli katılımcılar, kaynaşma adı altında düzenlemiş olduğumuz organizasyona öncelikle hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biliyorsunuz bu tür etkinlikler derneğimize artı kazanım getirmekte, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmekte, mutluluğumuzu ve sevincimizi arttırmaktadır. Beklediğimizin üzerinde bir katılım olduğunu gördük. Bu yüzden ben organizasyonumuzun fazlasıyla amacına ulaştığını düşünüyorum; çünkü herkes inanılmaz derece eğlendi.

Değerli üyelerimiz, ben burada birşeyi hatırlatmadan geçemeyeceğim. Sizin de bildiğiniz gibi önümüzde yani 6 Eylül`de eğer çoğunluğun sağlanamaması durumunda 13 Eylül 2015 tarihinde yeni yönetim ve denetim kurulunu belirlemek üzere Olağan bir Genel Kurulu`muz vardır. Bu etkinlik Genel Kurul`dan önceki son etkinliğimiz olacaktır. Bundan sonraki etkinlikler yeni yönetim kurulu belirlendikten sonra yapılacaktır. Daha önceki konuşmalarımda söyledim duymayanlara, bilmeyenlere duyurulur.

 Kongremizden sonra yönetimde olmayacağımı; sadece Denetim Kurulu`muzun başında görev alacağımı belirtmek isterim. Burada birşeyin altını çizmek istiyorum. Bizler Bafra Görme Engelliler Derneği olarak birbirini seven, sayan, koruyup, kollayan ve birbirine sımsıkı bağlı güçlü bir aile olmanın gayreti içindeyiz. Bizim için kimin Başkan olduğu, kimin yönetimde veya başka yerde görev alıp almadığı kesinlikle söz konusu değildir. Bir kurum içerisinde koltuk sevdası bekleyen kişilerin sonu pekiyi sonuçlanmadığı gibi yürütmekte oldukları kuruma da zarar vermiş olurlar. Herkes içinde hizmet aşkı taşıyan, kendisine verilen görevin kaptanı olursa; inanın derneğimizin gelişmesi, sürekliliği ve kalıcılığı o denli yüksek olur.

 Dernek olarak hepimiz de görevimize razı olur ve üzerimize düşen vazifeyi eksiksiz bir şekilde getirmek için gayret gölermemiz gerekmektedir. Eğer hepimiz de bu anlayışla yolumuza devam edersek işte o zaman derneğimiz yıllardır ayakta kalacak ve daha çok birbirinden güzel etkinliklere, çalışmalara şahit olacaktır. Sözlerime son verirken önümüzde yapılacak olan kongremizin hayırlı olmasını diliyor, ben bu piknik organizasyonumuzda başta araç konusunda bizlere katkı veren Samsun Büyük Şehir Belediyesi`ne en içten kalbimle teşekkür ediyorum. Ayrıca yine bu etkinliğimizin düzenlenmesinden tutun da yemek servisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu tür faaliyetlerimizin sürekli olmasını temenni ediyorum." dedi.

Üyelerle ve ailelerle kaynaşma adı altında düzenlenen ve akşam saatlerine kadar süren piknik organizasyonu çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneğinden Geyikkoşan Pikniği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0