GÜNDEM

Bafra Görme Engelliler Derneğinden İftar Yemeği

 
 825
Bafra Görme Engelliler Derneğinden İftar Yemeği - Bafra Görme Engelliler Derneği, dernek binasında bir iftar yemeği verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Görme Engelliler Derneği, dernek binasında bir iftar yemeği verdi.

Çok sayıda dernek üyesi ve gönüllü üyeler yemeğe yoğun katılımda bulundular.

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık, Bafra Anadolu Lisesi görevlisi Hüseyin Cebeci, Bafra İshaklı Camisi Emekli İmamı Şahin Özkan, dernek üyelerinden Hasan Satılmış ve Recep Demir okudukları Kuran-ı Kerim ve dualarla beğeni aldılar.

İftar Yemeğine Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık, Bafra Devlet Hastanesi görevlilerinden Levent Macit, Bafra Denetimli Serbest Müdürlükleri`nden Ahmet Önem, derneğe ve yemeğe katkıda bulunanlardan Zekai Şahin, Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Naim Okay, Bafra 75. Yıl Huzurevi Görevlilerinden Hüseyin Şirin ve ailesi, Bafra Küsader Başkan Yardımcısı ve gazeteci Oktay Zerrin, Bafra Görme Engelliler Derneği üyeleriyle eş ve çocukları katıldılar.

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık iftar öncesi yaptığı konuşmada şöyle dedi:"

"Hepiniz düzenlemiş olduğumuz İftar Yemeği`ne hoş geldiniz. Sağ olun. Ayaklarınıza sağlık, şeref verdiniz. Bir arada bulunduğumuz için başta ben ve arkadaşlarım çok mutluyuz. İftarda yemeğin hazırlanmasından düzenlenmesine kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadece böyle etkinliklerde değil; bundan sonra her zaman vakit buldukça inşallah hep beraber böyle toplu bir şekilde burada çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Lafı fazla uzatmayayım. Hüseyin Cebeci Kur`an-ı Kerim okuyacak. Sükûnetle dinleyeceğiz inşallah"

İftar Yemeği`nden sonra çay ikramı ve fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneğinden İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0