GÜNDEM

Bafra İşkur`da Kura Heyecanı

 
 671
Bafra İşkur`da Kura Heyecanı - Hülya Yangın Ertekin Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere, İŞKUR tarafından 49 işçi alımı için kura çekimi yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Hülya Yangın Ertekin Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere, İŞKUR tarafından 49 işçi alımı için kura çekimi yapıldı.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek kişiler, Noter Hülya Akyol Bican, Başkatip İsmail Başar,  Bafra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Ertürk ile Bafra İşkur yetkilisi huzurunda kura çekilerek belirlendi.

İŞKUR programlarından biri olan Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamsında istihdam edilmek üzere yapılan kura çekimine 1376 kişi başvurdu.Kura çekimi sonucu 49 iş hakkını elde etti. Kura ile iş hakkını kazanan kişilerden 28`i merkez okullarda, 21`i de mahalle okullarında istihdam edilecek.

 

İŞKUR, kendisine başvuran işsizlerin niteliksiz olanlarına yönelik başlattığı bu programla, herhangi bir uzmanlık alanı olmayan, belirli bir eğitim almamış işsizlerin 3`er, 6`şar ve 9`ar aylık dönemlerle çalışmalarını sağlamakta.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İşkur`da Kura Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0