GÜNDEM

Bafra Kan Bağışında Öncü İlçe

 
 185
Bafra Kan Bağışında Öncü İlçe - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ 3-6 Kasım tarihlerinde düzenlenen"Bafra Kan Bağışlıyor"Projesi Kapsamında, Bafra Kaymakamlığının öncülük ettiği kampanyada bağışlanan 500 ünite kanla adeta kan verme şampiyonu oldu.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ 3-6 Kasım tarihlerinde düzenlenen"Bafra Kan Bağışlıyor"Projesi Kapsamında, Bafra Kaymakamlığının öncülük ettiği kampanyada bağışlanan 500 ünite kanla adeta kan verme şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz gün sona eren Bafra Atatürk Anıtı önündeki kan verme bağışında ise Dr. Engin Erdoğan, 2 günde 70 ünite civarında kan toplandığını belirtti.

Ayrıca; gönüllü kan vermesiyle gündeme gelen eğitimci Adem Topçuoğlu, 14 Haziran 2014 Cumartesi günü, `Dünya Gönüllü Kan Bağışcıları Günü`nde, 2000 yılında başladığı kan verme alışkanlığının 11. sinde bronz, 25.sinde gümüş, 35.sinde altın ve en son olarak da 45.sinde, kan bağışcılarına verilen onur plaketi ödülünü Samsun Kızılay İl Başkanı Mustafa Keskin`den almış, aynı törende 267 kişi bronz, 20 kişi gümüş, 16 kişi altın ve aralarında Adem Topçuoğlu`nun da yer aldığı 10 kişi ise plaketle onurlandırılmıştı.

Bafra`nın kan vermede öncü bir ilçe olması hemşehrilerimizi ve ilgilileri memnun ediyor.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan " 3-6 Kasım tarihlerinde yapılan Bafra Kan Bağışlıyor projesiyle ilçede beklenilenin üstünde bir sonuç elde edildi. Bafra`dan 500 ünite kan toplandı. Ama her zaman birilerinin kan ve kan ürünlerine ihtiyacı olacağını bilmeliyiz. Bu yüzden "˜Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bağışlanan her kan bir can kurtaracaktır" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kan Bağışında Öncü İlçe içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0