GÜNDEM

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'dan Bafralılar'a Veda Mesajı

 
 265
Bafra Kaymakamı AliKatırcı'dan Bafralılar'a Veda Mesajı - Mersin Vali Yardımcılığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafralılara bir veda mesajı yayımladı.
Bafra Haber

 |  - Mersin Vali Yardımcılığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafralılara bir veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Ali Katırcı veda mesajında şu ifadelerde bulundu:

2 Eylül 2014 tarihli müşterek kararname ile 3 yıldır görev yapmakta olduğum ve her anını büyük bir keyif ile hatırlayacağım Bafra Kaymakamlığı görevinden Mersin İli Vali Yardımcılığı görevine atanmış bulunuyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki, Bafra`da yaşadığım 3 yıllık süre içerisinde şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi, sevgi ve saygılarınızdan dolayı yediden yetmişe bütün Bafralı hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben ve ailem hayatımızın en çok güzel ve belki de en verimli dönemlerinden birini Bafra`da sizlerle birlikte geçirmekten çok mutlu olduk. Yaşadığımız sürece her nerede ve her ne görevde olursak olalım, sizleri ve Bafra`yı asla unutmayacağız.

Sevgili Bafralılar;
Bafra Kaymakamı olarak görev yaptığım süre boyunca Türkiye`mizin göz bebeği güzel Bafra`ya elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Bafra için yapabildiklerim zaten benim en temel görevimdi. Yapmak isteyipde yapamadıklarım ise elbette ki vardır. Ümit ederim ki, benden sonra görev yapacak arkadaşlarım bıraktığım yerden daha üstün başarılarla devam edeceklerdir.

Sevgili Bafralı hemşerilerim. Kısa bir süre sonra büyük bir onurla yürüttüğüm Bafra Kaymakamlığı görevinden resmen ayrılacağım. Görevim gereği istemeden kalbini kırdığım kimse varsa affını diliyorum. Ben ve ailem Bafra`da yaşayan herkesten çok memnun ayrılıyoruz. Mersin ilinde kapımız size daima açık olacak. Hakkınızı helal ediniz.

Son olarak, özellikle birlikte çalışmaktan onur duyduğum sayın Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize, Samsun Valimiz sayın Hüseyin AKSOY`a bütün İlçe Kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza, Bafra ilçesinde birlikte çalıştığım ve yaptığımız bütün hizmetlerde imzası olan her düzeydeki kamu görevlisi arkadaşlarıma her zaman yakın ilgisini gördüğüm Samsun ve Bafra Protokolünün değerli mensuplarına, bütün siyasi partilerimizin yöneticilerine, meslek kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, Samsun ve Bafra Basınının çok değerli mensuplarına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyor, Allah`a ısmarladık diyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'dan Bafralılar'a Veda Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0