GÜNDEM

Bafra Kaymakamı`na Hüzünlü Veda

 
 266
Bafra Kaymakamı`na Hüzünlü Veda - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaş haddinden emekli olup Bafra`ya veda etti.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaş haddinden emekli olup Bafra`ya veda etti.

Veda Töreni, Kaymakamlık Makamı`nın da bulunduğu Hükümet Konağı`nn bahçesinde gerçekleşti. Kaymakam Arslan, yaptığı konuşmada ilk olarak Bafra basınına hakkında yapılan olumlu ve yapıcı yazı, haber ve fotoğraflara teşekkür etti.

Kaymakam Halis Arsan konuşmasında herkese hak ve hukukunu helal ettiğini, görev yaptığı süre içersinde birçok anı yaşadığını söyleyip kendisini uğurlamaya gelen herkese teşekkür etti.

O esnada hüzünlü ve duygu dolu anların yaşandığı görüldü. Protokolün yanı sıra çok sayıda Bafralı vatandaş ve basın mensupları da veda törenine katıldı.

Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Md. Yrd. Meltem Akar Akın ve huzurevi personeli de kaymakam Arslan`a içinde değişik fotoğrafların yer aldığı bir tablo hediyesi takdiminde bulundu.

Bafra Hükümet Konağın gerçekleşen veda törenine, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Jandarma Komutanı vekili Üst teğmen Hakan Arıkan, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Cumhuriyet Baş Savcısı İbrahim Keskin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, odalar, dernekler, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri katıldı.

Veda Töreni Protokol, STK`lar ve Bafra halkının kaymakamla tek tek edalaşması ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı`na Hüzünlü Veda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0