GÜNDEM

Bafra Kaymakamından Şaire Destek

 
 192
Bafra Kaymakamından Şaire Destek - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, uzun zamandan beri şiirler yazıp imkansızlıklardan dolayı kitap haline getiremeyen İbrahim Ünlü`nün 140 sayfalık "Derin Duygular" adlı şiir kitabını bastırdı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, uzun zamandan beri şiirler yazıp imkansızlıklardan dolayı kitap haline getiremeyen İbrahim Ünlü`nün 140 sayfalık "Derin Duygular" adlı şiir kitabını bastırdı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Uzun yıllardan beri şiirler yazdığını ve bu şiirleri bir kitap haline getiremediği konusunda talepte bulunması üzerine sanata olan desteğimi göstererek 73 yaşındaki İbrahim Ünlünün 140 sayfalık "Derin Duygular" adlı şiir kitabını bastırdık. Milli Kültürümüzün önemli unsurlarından edebiyatımızın vazgeçilmezi olan şiir ve şairleri desteklemeye devam edeceğiz. Bu bağlamda Bafra`lı şairimiz İbrahim Ünlünün gönül pınarında damlaya damlaya bir ömür boyu biriktirdiği şiirleri manevi bir deryaya dönüştürmüştü. Sevgi temelinde hazırladığı " Derin Duygular" isimli kitabının Türk yazımına önemli bir katkı yapmasını umar ve başarılarının devamını dilerim" Adıma yazmış olduğu şiirlerden bir tanesini okumak istiyorum;

Güne gelir makamlar gelip te geçer,                      Kalplerde Doğarken her gece mehtap,

Her canlıya Rabbim bir ömür biçer,                         Derin duygularım oluyor kitap,

İsteyen kendine dostluklar seçer,                           Bircan der duamı kabul et Yarab

BAFRA SENİ !!!                                                                BAFRA SENİ!!!

Sen Bafra`yı unutma Halis Bey!!!                             Sen Bafra`yı unutma Halis Bey!!!

Şair İbrahim Ünlü, "Uzun zamandan bu yana şiirler yazıp sadece yazdığımla kalıyordu. Sayın Kaymakamımıza kitap basımı için makamına ziyaret ettiğimde, yapabileceğini söyledi. İlk defa şiir kitabım olacağından çok mutlu oldum. Kısa zamanda kitabın basımı yapıldı. İlk olarak Sayın Kaymakamımızın makamına giderek çıkan, "Derin Duygular" adlı kitabımı hediye ettim. Bu arada kitabımda Sayın Kaymakamımız için yazmış olduğum şiirlerde bulunmaktadır.  " İçimizdeki Yeşeren Bir Ümit" adlı şiirimden okumak istiyorum;

Halkın içinde halkıyla yaşar,                                        Hizmette ne tatil der, ne de Pazar,

Dağ gibi sorunları devirir aşar,                                   Dertleri dinler Mahalle Mahalle gezer,

Herkesin yardımına anında koşar,                           Bende diyorum değmesin nazar,

Halis Bey, içimizde yeşeren bir ümit.                      Halis Bey, içimizde yeşeren bir ümit.

Bu güzel duyguyu bana yaşatan Kaymakamımız Sayın Halis Arslan`a çok teşekkür ediyorum. Belki de şiirlerimi sadece kağıtlara yazmakla kalacaktım, ama şuanda 73 yaşındayım bu nedenle kitabım basımdan çıktığında sanki tekrar dünyaya yeni gelmiş oldum. Hep hayalimdi bu hayalim de böylelikle gerçeklemiş oldu" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamından Şaire Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0