GÜNDEM

Bafra Kaymakamlığından Yüzme Kursu

 
 57
Bafra Kaymakamlığından Yüzme Kursu - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen sevgiyle uzanan eller projesinde yüzme ve futbol yaz spor okullarının açılışını yaptı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen sevgiyle uzanan eller projesinde yüzme ve futbol yaz spor okullarının açılışını yaptı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan yüzme kursu hakkında şu bilgileri verdi:
"Yaz spor okullarının açılışı için buradayız. İlk defa yaz spor okullarında bir değişiklik yaparak yüzme kursunu da açtık. 4 okulumuzdan öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Kız ve erkeklerden oluşan 20`şer kişilik birer gruplar halinde kurslarımız Pazartesi ve Salı günleri erkekler, Çarşamba ve Perşembe günleri ise kızlar olmak üzere saat 10.00 ile 12.00 aralarında Ali Kale Turistik Tesislerinde yapılacaktır. Yüzme kursuna katılan öğrencilerimize bu işi profesyonel bir şekilde yapan hocalarımızın nezaretinde olacaktır. Erkek öğrencilere ilçemizden bir beden eğitimi öğretmeni eğitmenlik yapacak, kızlara ise Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen bayan öğretmen nezaretinde yapılacaktır. Veli izni formunu getirmeyen öğrenci yaz spor okuluna katılamayacaktır. İhtiyaç malzemelerinden  ise ayrıca yüzme tahtası, makarna, bone, mayo, terlik ve havlular ise ücretsiz bir şekilde dağıtımını yapacağız."  dedi.  
KAYNAK: Bafra Kaymakamlığı

 

KAYMAKAMLIKTAN DÜZELTME:

27.06.2015 tarihinde gönderilen "Sevgiyle kulaç atan" adlı haberde günler konusunda değişiklik yapılmıştır. Erkeklerde Pazartesi ve Salı günü "" kızlarda Çarşamba ve Perşembe olarak haber metninde yazılı bir şekilde gönderilmişti.

Günlerde  değişiklik yapılarak kız ve erkek öğrenciler  Pazartesi ve Salı günleri saat:10.00 "" 12.00 olarak değiştirilmiştir. Bilgilerinize sunulur. Haber metninde düzeltilmesi rica olunur. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamlığından Yüzme Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0