SPOR

Bafra Kaymakamlık Voleybol Takımı Turnuva Öncesi Hazırlık Maçlarına Başladı

 
 155
Bafra Kaymakamlık Voleybol TakımıTurnuva Öncesi Hazırlık Maçlarına Başladı - Bafra Kaymakamlığı ile Alaçam Kaymakamlığı arasında yapılan voleybol karşılaşmasında Bafra`nın galip gelmesiyle 3-0 sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı ile Alaçam Kaymakamlığı arasında yapılan voleybol karşılaşmasında Bafra`nın galip gelmesiyle 3-0 sona erdi.

Bafra Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri  Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu kurumlar arası 3. Atatürk kupası voleybol turnuvası öncesi Bafra Kaymakamlığı takımı yakın ilçelerde hazırlık maçlarına başladı.

Bafra ilk hazırlık maçını Alaçam kapalı spor salonunda Alaçam Kaymakamlığı voleybol takımı ile yaptı. Karşılaşma Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın vuruşuyla başladı. 3 set oynanan maçın neticesinde      Bafra 3 "" Alaçam 0 olarak sona erdi.

Karşılaşma sonunda Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar Bafra`yı tebrik ederek yaş ve kuru pasta ikramında bulundu.

Bafra`da yeni kapalı spor salonunda yapılacak olan kurumlar arası voleybol karşılamaları 01.04.2016 tarihinde saat:15.00`da fikstür çekimi yapılacak, 04.04.2016 tarihinde ise ilk karşılaşma başlayacaktır. Maçlar hafta içi mesai saatleri dışında  olup (17.30 "" 18.30)  ( 18.30 "" 19.30)`dır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamlık Voleybol Takımı Turnuva Öncesi Hazırlık Maçlarına Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0