SAMSUN

Bafra Kızılırmak Lisesi 12. Dönem Mezunlarını Verdi

 
 306
Bafra Kızılırmak Lisesi12. Dönem Mezunlarını Verdi - Samsun Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi 12
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi 12

dönem mezunlarını verdi.

Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Hatipoğlu yaptığı açılış konuşmasında, "Değerli veliler, 4 yıl önce bize emanet ettiğiniz yavrularınızı bugün sizlere bilgi ve becerileri ile donanmış birer genç olarak teslim ediyoruz. 2000-2001 yılında eğitim-öğretime başlayan okulumuz bu yıl 12. dönem mezunlarını veriyor. Bugüne kadar 953 öğrenci okulumuzdan mezun oldu. Bunların bir kısmı da değişik üniversiteleri bitirerek değişik alanlarda çalışma hayatına atıldı. Buradaki kazanımlarınız ile bir meslek seçecek, burada gelişen kişiliğiniz, sizin önünüzü oluşturacak, milletimize ve devletimize faydalı birer insan olabilecek bütün güzellikleri kazanmış olarak buradan mezun olduğunuzu düşünüyorum" dedi.

12 sınıf öğrencilerinin 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama tesliminin ardından 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul birincisi 12 D sınıfından Ahmet Namlı, okul yaş kütüğüne isimlerini çaktı.

Daha sonra okulda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından hediyeler takdim edildi. Program okul öğretmenlerinin karne, takdir ve teşekkür belgeleri dağıtımı ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmak Lisesi 12. Dönem Mezunlarını Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0