SPOR

Bafra Kızılırmakspor Alaçamspor`un Fişini Doksanda Çekti

 
 432
Bafra Kızılırmakspor Alaçamspor`unFişini Doksanda Çekti - Haber Ebubekir Yılmaz - Samsun Bölgesi 1. Amatör ligi B- Grubu 15. Haftasında, Bafra Kızılırmakspor grubun güçlü ve iddialı ekiplerinden Alaçamspor`u, kendi evi ve seyircisi önünde 3-2 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Haber Ebubekir Yılmaz - Samsun Bölgesi 1. Amatör ligi B- Grubu 15. Haftasında, Bafra Kızılırmakspor grubun güçlü ve iddialı ekiplerinden Alaçamspor`u, kendi evi ve seyircisi önünde 3-2 mağlup etti.

İlk dakikalarda kalesinde erken gol görmek istemeyen Alaçamspor ile Kızılırmakspor gol üretmekte etkili olamadılar.

İlk yarım saatte ortada geçen karşılaşmada ilk ciddi gol atağında takım kaptanı Ahmet`in ortasına Alaçamspor`un defans oyuncularından daha iyi yükselen Fahrettin 37. dakika kaydettiği golle Kızılırmakspor`u karşılaşma da 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Alaçamspor golden iki dakika sonra defans oyuncusu Sami`nin ayağından bulduğu gol ile skoru eşitledi.

Goller peş peşe geldi. Kızılırmakspor`dan Oğuzhan 41. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

 

İkinci yarıya daha etkili başlayan ekip ev sahibi Alaçamspor oldu. Takım kaptanı Ömer`le geliştirmiş olduğu ataklarla Kızılırmakspor kalesinde beraberlik golü arayan Alaçamspor etkili futbolcusu Samet, Anıl ve Mehmet`le buldu gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Dakikalar 62. gösterirken Alaçamspor`un en etkili futbolcusu olan Samet, Kızılırmakspor cezası sahası içinde Ramazan tarafından düşürülünce orta Hakem Selim Ersan direk penaltı atışını gösterdi.

Penaltı atışını kullanan takım kaptanı Ömer takımın golünü kaydetmiş oldu.

Bu golden sonra her iki takımdan galibiyet golü bulmak için fırsatlar buldu.

Karşılaşma böyle bitecek denirken son sözü yine karşılaşmada hiçbir zaman oyundan düşmeyen deplasman takımı olan Kızılırmakspor söyledi.

Kızılırmakspor 90+2`de Burak ile bir gol daha bularak karşılaşmada 3-2 öne geçen taraf oldu.

Bu golden sonra Alaçamspor beraberlik golü için yüklense de Kızılırmakspor buna izin vermeyerek bu zor ve önemli karşılaşmada 3. puanla ayrılan taraf olarak puanını 31`e çıkararak ikinciliğini korumuş oldu.

Karşılaşma sonucu Kızılırmakspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır teknik heyeti ve Futbolcuları aldıkları önemli galibiyetten dolayı sahan içine girerek kutladı.

Samsun Bölgesi 1. Amatör Liginin B grubu ikinci devresi 15. haftasında lider Bafra Gençlikspor ise Samsun Karşıyakaspor karşısında zorlanmasına rağmen 1-0 yenik durumdayken 90. dakika Erdem`le bulduğu golle karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak puanını 34 çıkarak liderliğini sürdürdü.

Samsun Bölgesi 1. Amatör B- grubundaki diğer maçta Bafra Hacinabispor Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasın da konuk ettiği Samsun Esentepespor`u gol düellosu sonucunda 5-4 yenerek üç puanı alan taraf oldu.

 

SAHA:  Alaçam Şehir Stadyumu Suni Çim Sahası
HAKEMLER: Selim Ersan, Hasan Erdoğan, Barış Öz

ALAÇAMSPOR: Çağrı, Mehmet Ali, Oğuzhan, Serhat, Sami, Oğuzhan Şener, Samet, Azizcan, Anıl, Ömer (c), Umut,
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Çelik
YEDEKLER: Cemal, Mehmet, Atakan, Can, Umut,

BAFRA KIZILIRMAKSPOR: Burhan, Ramazan, Ahmet(c),Kurşad, Burak, Kenan, Coşkun, Sefa Ayaz, Oğuzhan, Fahrettin, Sefa Şenocak
İDARECİ: Koray Varol
YEDEKLER: Batuhan, Cem, Cemalettin, Halil, Canberk, Özgür, İlker

GOLLER:39.dk. Sami, 62. dk. Ömer (Penaltı), Alaçamspor
37.dk. Fahrettin, 41 dk. Oğuzhan, 90+2 Burak Kızılırmakspor

SARI KARTLAR: Anıl, Oğuzhan, Ömer Alaçamspor
Burak, Sefa Ayaz, Ramazan, Ahmet Bafra Kızılırmakspor

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor Alaçamspor`un Fişini Doksanda Çekti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0