SPOR

Bafra Kızılırmakspor Baruthane Ve Alaçamspor`u Devirdi

 
 204
Bafra Kızılırmakspor BaruthaneVe Alaçamspor`u Devirdi - Oktay Zerrin-Bafra/Bafra Kızılırmakspor Baruthane ve Alaçamspor`u mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin-Bafra/Bafra Kızılırmakspor Baruthane ve Alaçamspor`u mağlup etti.

Samsun 1. Amatör Büyükler B Grubu Maçı`nda, Samsun Baruthanespor maçında, Kızılırmakspor 6-2 önde oynarken hakemin kararlarını beğenmeyip sahadan maçın son 10 dakikasında çekilen Baruthanespor, TFF kararıyla bu maçta, 6-0 hükmen mağlup sayıldı.

Böylece Kızılırmakspor puanını 8`e yükseltti. Fatih, Ali, Vural, Ayhan, Burak, Onur, Anıl, Rıdvan, Sefa, Mustafa ve Emrullah tertibiyle oynayan Bafra Kızılırmakspor, bir sonraki maçını ise 22 Mart Pazar günü deplasmanda Alaçamspor ile yaptı ve bu önemli maçı da Burak ve Sefa`nın golleriyle 2-0 kazanarak puanını 11`e yükseltip ilk 3 sıra için oldukça ümitlendi. Antrenörler Galip ve Halis ES, oyuncularının formda olduklarını ve amaçlarının en azından play-off oynamak olduğunu söylediler.

Grupta 18 puanla Baruthane lider, Polis Okulu 16 puanla 2. Polis Gücü 15 puanla 3. Ladikspor14 puanla 4. ve Kızılırmakspor 11 puanla 5.sırada yer alıyor.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor Baruthane Ve Alaçamspor`u Devirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0