SPOR

Bafra Kızılırmakspor Canik 55`i 7 Bitirdi

 
 265
Bafra Kızılırmakspor Canik 55`i 7 Bitirdi - Samsun 1. Amatör Büyükler B Grubu Maçı`nda, Bafra Kızılırmakspor evinde oynadığı maçta rakibi Canik 55 Spor`u 7-0 gibi farklı yendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun 1. Amatör Büyükler B Grubu Maçı`nda, Bafra Kızılırmakspor evinde oynadığı maçta rakibi Canik 55 Spor`u 7-0 gibi farklı yendi.

 Ev sahibi takımın üstünlüğüyle oynanan maçta gollerin üçünü atan Sefa adeta hat-trick yaptı. Kızılırmakspor`un gollerini Özhan dk 7 ve 10, Ali dk 23, Rıdvan dk 30, Sefa dk 35, 59 ve 64)attı.

İlk yarısı 5-0 biten maçta zaman zaman sakatlanmalar olduysa da genelde maç centilmence sona erdi. Özellikle her iki takım oyuncularının yaşanan sakatlıklardan sonra dostça özür dilemeleri futbol adına sevindriciydi.

Maçı, Volkan Kemal Sezer, Gönül Kavaklı ve Murat Yetkiner hakem üçlüsü yönetti. Böylece Kızılırmakspor puanını 14`e yükseltti ve ilk 3 ve Play-Off yolunda önemli bir adım daha attı.

Bafra Kızılırmakspor Antrenörleri Galip ve Halis Es ileKaleci Antrönerü Ahmet Oğuz takımlarının gösterdiği başarının ilerleyen haftalar için güven verici bir düzeyde ve amaçlarının play-off`lara kalmak olduğunu söylediler.

Bafra Kızılırmakspor: Fatih, Ali, Vural, Ayhan, Burak, Onur, Anıl, Rıdvan,Sefa, Mustafa, Emrullah

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor Canik 55`i 7 Bitirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0