SPOR

Bafra Kızılırmakspor Zirve Takibinde

 
 202
Bafra Kızılırmakspor Zirve Takibinde - Bafra Kızılırmakspor, bu sezon lige fırtına gibi başladı ve üst üste aldığı farklı galibiyetlerle bir anda kendisini Samsun Amatör Küme Büyükler B Grubu`nda ilk 3 sırada buldu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kızılırmakspor, bu sezon lige fırtına gibi başladı ve üst üste aldığı farklı galibiyetlerle bir anda kendisini Samsun Amatör Küme Büyükler B Grubu`nda ilk 3 sırada buldu.

Kızılırmakspor sınırlı ekonomik bütçesine rağmen futbolcularının, hocalarının ve taraftarlarının da büyük desteğini arkasına alarak, bu yıl kendisine belirlediği ilk 3 sıra için büyük ve başarılı bir mücadele veriyor. Takım Antrenörleri Galip ve Halis Es kardeşler ve Kaleci Antrenörü Ahmet Oğuz takımın gidişatı ve gruptaki iddiası ve yerinden oldukça memnun.

Bafra Kızılırmakspor, B.E. Karşıyaka takımıyla deplasmanda yaptığı maçı da 3-2 gibibir skorla zor olsa da kazandı. Takımın golünü ilk yarıda Emrullah attı ve ilk yarı 1-1 bitti. 2. Yarıda eti ve tırnağıyla ve tüm gücüyle sahada inanılmaz bir mücadele veren Kızılırmakspor yine Emrullah ile 2-1 öne geçti ancak yediği golle durum 2-2 olunca son sözü sahneye çıkan Muhammed söyledi ve attığı golle skoru ve maçı 3-2 Bafra Kızılırmakspor kazanmayı başardı.

Grupta oluşan son puan tablosu ise şöyle:

Polis Okulu- 23 puan

Baruthane- 22 puan

Kızılırmak- 20 puan

Kadro: Fatih, Ali, Orhan, Burak, Vural, Anıl, Onurcan, Sefa, Rıdvan, Özhan, Emrullah

Bafra Kızılırmakspor`u kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor Zirve Takibinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0