EĞİTİM

Bafra Kolejinden Kardeş Okul Yakakent 100.yıl İlkokuluna Ziyaret

 
 1192
Bafra Kolejinden Kardeş OkulYakakent 100.yıl İlkokuluna Ziyaret - Bafra Koleji 2-A sınıfı öğrencileri kardeş okul kapsamında Yakakent 100.Yıl İlkokulu 2-A sınıfına ziyarette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Koleji 2-A sınıfı öğrencileri kardeş okul kapsamında Yakakent 100.Yıl İlkokulu 2-A sınıfına ziyarette bulundu.

Özel Bafra İlkokulu Müdürü Mustafa Yürük gezi ile ilgili şunları söyledi: "07.11.2014 Cuma günü kardeş okul, kardeş sınıf kapsamında okulumuz 2-a sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Salim Kartal ile beraber Yakakent 100. Yıl İlkokulu ve 2-A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerini ziyarete gittik.

Okul kapısında, okul Müdür Başyardımcısı Namık Kemal Çakıroğlu ve 2-A sınıf öğretmeni Atiye Kavioğlu tarafından karşılandık.

Öğrencilerimizin 100. Yıl İlkokulu 2-A sınıfıyla tanışma ve hediyeleşmelerinin ardından öğrenciler arasında güzel bir kaynaşma ve arkadaşlık ortamının oluştuğu gözlemlendi.100. Yıl İlkokulu 2/A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin öğrencilerimize öğle yemeği ikramında bulunmaları iyi bir misafirperverlik örneği idi. Saat:10.00-14.30 arası geçen zaman diliminde öğrencilerimiz hoş bir zaman geçirdiler. 14.30`da okuldan ayrılırken kardeş okul başmüdür yardımcısı ve 2-A sınıfı öğretmeni Atiye Kavioğlu`nu en kısa sürede okulumuza iadei ziyerette bulunmaları için davet ettik ve Yakakent`ten ayrıldık."  dedi.

                

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kolejinden Kardeş Okul Yakakent 100.yıl İlkokuluna Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0