EĞİTİM

Öğrencilerden Anlamlı Kutlu Doğum Programı

 
 326
Öğrencilerden Anlamlı Kutlu Doğum Programı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Hz. Muhammed`in (S.A.V) doğumunun 1444`üncü yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Hz. Muhammed`in (S.A.V) doğumunun 1444`üncü yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenledi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Bafra Merkez Çarşı Cami İmam Hatibi Selçuk Esen Kuran-ı Kerim okuyarak katılımcılara anlamlı dakikalar yaşattı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Hz. Muhammed`in (S.A.V.) hayatından bahsederek hadislerle birlik beraberlik ve kardeşlik konularına değindi.

İsmail Çiçek`in ardından İlahi grubu seslendirdikleri ilahilerle katılımcıların beğenisini toplarken okul öğrencilerinden Muhammed Sağın ve Yiğitcan Polat, Hz. Muhammed`in (S.A.V.) karakteristik özelliklerini ön plana çıkartarak "˜Sizin hiç böyle dostunuz oldu mu?` adlı yazıyı okudular.  Okunan yazının ardından ilahi grubu okudukları ilahilerle katılımcılara güzel dakikalar geçirtti.

Okul öğrencilerinden Bahri Kurt`un sunuculuğunu yaptığı programda konuşma yapan Okul Müdürü Namık Kocabaş, Necip Fazıl Kısakürek`ten alıntı yaparak  " Değerli katılımcılar peygamberimizi anmak, anlamak, dilimiz döndüğünce anlatmak için burada toplanmış bulunuyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim." dedi.

Okul müdürünün konuşmasından sonra okuna ilahinin ardından okul öğrencilerinden Nuri Eraytaç ve Tolga Yıldırım veda hutbesini okudu.

Program okunan hutbe ve yapılan ikramlarla son buldu.

Programa Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Gül, Halk Eğitim Müdürü Hamdi Yıldız, okul müdürleri öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Öğrencilerden Anlamlı Kutlu Doğum Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0