GÜNDEM

Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Alaçam-durağan Karayolunu Bitireceğiz"

 
 119
Ak Parti Samsun MilletvekiliSuat Kılıç: "Alaçam-durağan Karayolunu Bitireceğiz" - Samsun'un Alaçam ilçesinde 'Kızlan Güreş Festivali', ilçeye bağlı Kızlan Yaylası'nda gerçekleştirildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Alaçam ilçesinde 'Kızlan Güreş Festivali', ilçeye bağlı Kızlan Yaylası'nda gerçekleştirildi.

Festivale, AK Parti Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile çevre ilçelerden yüzlerce vatandaş katıldı. Suat Kılıç, festivalde yaptığı konuşmada, "Alaçam-Durağan karayolunu bitireceğiz" dedi.
Milletvekili Suat Kılıç, Alaçam ilçesinde iki önemli proje olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bunlarda biri Toplu-Doyran Balıkçı Barınağı projesidir. Diğeri Alaçam-Durağan Karayolu projesidir. Balıkçı barınağını yatırım programına aldırdık. Balıkçı barınağını yatırım programını ÇED ve diğer teknik işlemler süresinin bitmesini bekliyor. En kısa sürede bu projenin hayata geçirilmesi bizim de temennimizdir. Alaçam-Durağan arasında 3 yıl önce yapımına başladığımız Karayolu 14 metre genişliğinde ve 60
kilometre uzunlukta olacak şekilde tamamlanacaktır."
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen bu yolu 2008 yılı ile birlikte hızlandırdıklarını anlatan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Hedefimiz önümüzdeki yıldan itibaren iki yıl gibi bir zaman içinde bu yolu bitirerek halkımızın hizmetine sunmaktır. Bu sayede hem Durağan'ın Alaçam bağlantısı sağlanmış olacaktır hem de Alaçam ve Vezirköprü köylerinin Alaçam ilçesiyle rahat bir şekilde ulaşması temin edilmiş olacaktır. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Laf değil iş üretiyoruz.
Samsun-Bafra Yolu ve Samsun-Ankara Yolu, hızlandırıldığı gibi bu yolda hızlandırılarak tamamlanacaktır."
Suat Kılıç, konuşmasını "Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin. Milletimize ve bayrağımıza kötü gün göstermesin" sözleriyle tamamladı.
Türkiye'nin Çin Olimpiyatları'nda ata sporumuz güreş de dahil olmak üzere iyi bir sınav veremediğini söyleyen Suat Kılıç, Samsun kulüplerinde güreş sporu yapan 3 milli güreşçinin de sponsorluğunu üstlendi. Kılıç, "Allah'tan temenni ediyorum ki, başka milletler adına ve başka bayraklar altında güreşenlere karşı bizim güreşçilerimizin sırtını yere getirmesin" diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç: "Alaçam-durağan Karayolunu Bitireceğiz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0