GÜNDEM

Bafra Mübadele Derneği Samsun Vekillerini Panele Davet Etti

 
 240
Bafra Mübadele Derneği SamsunVekillerini Panele Davet Etti - Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği (Bafra Mübadele Derneği) Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek bölge vekillerini Bafra`da düzenlenecek olan panele davet etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği (Bafra Mübadele Derneği) Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek bölge vekillerini Bafra`da düzenlenecek olan panele davet etti.

Bafra Mübadele Derneği Başkanı İsmail Oktay Kaya ve Başkan Yardımcısı Tuncay Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Grup Başkan Vekili Çiğdem Karaaslan ve Orhan Kırcalı ile CHP Samsun Milletvekili ve MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta`yı, Bafra`da düzenlenecek olan "93 Harbinden mübadeleye, kaybedilen Rumeli Türkiyesi konulu panele davet etti.

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu`nun moderatörlüğünü yapacağı panelde, Prof. Dr. Kemal Arı, Prof. Dr. Fahri Sakal, Doç. Dr. Önder Duman ve Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Akın Üner konuşmacı olarak katılacak.

Panel 20 Mayıs Cumartesi günü 12.30`da Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Mübadele Derneği Samsun Vekillerini Panele Davet Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0