GÜNDEM

Bafra Müftülüğünden Kuran Ziyafeti

 
 89
Bafra Müftülüğünden Kuran Ziyafeti - Bafra Haber/ Yalçın Köse - Bafra İlçe Müftülüğü, Kutlu doğum Haftası nedeniyle Kuran ziyafeti isimli program düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber/ Yalçın Köse - Bafra İlçe Müftülüğü, Kutlu doğum Haftası nedeniyle Kuran ziyafeti isimli program düzenledi.

Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Bafra AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurdu Seven, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk olarak Bafra Müftülüğü İlahi Korosu, Canım feda olsun senin yoluna, Tende Canım, Gül yüzün rüyamızda, Sevdim seni, Alemlere rahmet olarak geldin ve Ey rahmeti bol padiah ilahilerini seslendirdi.

Okunan ilahilerin ardından Bafra Müftüsü Bürhan Keleş hoş geldiniz konuşması yaptı. Bürhan keleşin konuşmasının ardından İlhan Tok, Kadir Demir, Kahraman Şekercioğlu, Kerim Öztürk ve Osman Şahin Kuran tilaveti okundu.  Saat 20.51`de yassı namazı vaktinde ise Kahraman Şekercioğlu ve Kadir Demirci Çifte ezan okudu.

Okunan Kuran tilavetinin ardından program   Bafra Müftüsü Bürhan Keleşin okuduğu dua ve  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Müftülüğünden Kuran Ziyafeti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0