GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Atakum Konseri`ne Hazırlanıyor

 
 209
Bafra Musiki CemiyetiAtakum Konseri`ne Hazırlanıyor - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra`nın güzide ve köklü kuruluşlarından biri olan Bafra Musiki CemiyetiSamsun Atakum Konseri`ne hazırlanıyor.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra`nın güzide ve köklü kuruluşlarından biri olan Bafra Musiki CemiyetiSamsun Atakum Konseri`ne hazırlanıyor.

Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu, Şef ve bestekar Faruk Tokgözol yönetiminde çalışmalarına hız verdi. Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat konserle ilgili olarak şöyle dedi:

Cemiyetimizin korosu Aralık ayı içersinde, Büyükşehir Kültür ve Sanat Merkezi Salonu`nda vereceği konsere yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Uzunca bir süredir Samsun`da konser vermeyen kokomuz bu yılın sonunda, Aralık ayı içersinde Samsun Atakum`da musikiseverlerle buluşmayı bekliyor.

Güzel ve özel bir pepertuarla müzikseverlerin karşısına çıkmayı hedefleyen koro Şefi, bestekar Faruk Tokgözol ise konserle ilgili şöyle dedi:

Müzik çalışmalarının yoğun olarak yapıldığı Samsun ilimizde vereceğimiz ve Atakum`da yaşayan hemşehrilerimizin de ilgi göstereceğine inandığımız konserimizin başarılı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlginç bir fasıl ve birbirinden güzel eserlerin solo ve koro olarak seslendirileceği konserin mükemmel geçmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Atakum Konseri`ne Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0