GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Thm Korosu Sezonu Açtı

 
 689
Bafra Musiki Cemiyeti Thm Korosu Sezonu Açtı - Oktay Zerrin- Bafra Haber/Bafra`nın kültür ve musikide yüz akı olan köklü kuruluşlardan biri olan Bafra Musiki Cemiyeti, 2015-2016 Türk Halk Müziği Korosu Yeni müzik sezonunu açtı.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/Bafra`nın kültür ve musikide yüz akı olan köklü kuruluşlardan biri olan Bafra Musiki Cemiyeti, 2015-2016 Türk Halk Müziği Korosu Yeni müzik sezonunu açtı.

Bafra Gazipaşa Mahallesinde "Papazın Evi" olarak bilinen hizmet binasındaki açılışa Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, THM Koro Şefi Levent Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyelerinden Cemile Çelebi, Nuran Güngör gibi isimlerin yanı sıra; koro ses ve saz topluluğu sanatçıları katıldı.

Bafra Musiki Cemiyeti THM Koro Şefi Levent Yılmaz; yeni sezon açılışına, yanında getirdiği çikolataları koro ses ve saz ekibine ikramıyla başladı. Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, açılışta yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Her yıl okulların açılmasını müteakiben çalışmalara başlayan cemiyetimiz, bu yıl tatilin uzaması nedeniyle biraz geç başladı. Bu dönem çalışmalarımız THM, TSM, Gençlik Koroları`nın yanı sıra yine cemiyetimizin bünyesinde faaliyet gösteren kültür kulüplerimiz de faaliyetlerine başlamış bulunuyor.

THM Korosu`nu Şef sn. Levent Yılmaz, TSM Korosu`nu bestekâr şef sn. Faruk Tokgözol çalıştırıp yöneteceklerdir. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Saz kurslarımız, şiir, fotoğraf, folklor, tiyatro ve resim kulüplerimiz de bugünden itibaren çalışmalarına başlamış bulunuyorlar. Tüm hemşerilerimize ilgi duydukları alanlarda çalışma imkanı verilecektir. Okullarla diyalogumuz da tüm ciddiyetiyle devam edecektir.

THM Korosu Çarşamba, TSM Korosu ise Pazartesi ve Perşembe akşamları saat 19.30`da başlayacaktır. Bu konulara ve korolarla kültür kulüplerimize ilgi duyanların cemiyetimize başvurmaları gerekmektedir.

THM Korosu`nda Koro Şefi Levent Yılmaz, koro saz ve ses sanatçılarından Dr. İlyas Yurtseven ve Dr. Canan Uğur ve koro üyelerinden Cemal Arabacı da birer konuşma yaparak cemiyetin sahip olduğu misyon ve vizyon hakkın da duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Thm Korosu Sezonu Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0