GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Tsm Korosu 29 Ekim`e Hazırlanıyor

 
 447
Bafra Musiki Cemiyeti TsmKorosu 29 Ekim`e Hazırlanıyor - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Köklü bir geçmişe sahip olan Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği(TSM)Korosu da THM Korosu`ndan sonra yeni sezonu açarak cemiyet çalışma salonunda faaliyetlerine başladı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/Köklü bir geçmişe sahip olan Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği(TSM)Korosu da THM Korosu`ndan sonra yeni sezonu açarak cemiyet çalışma salonunda faaliyetlerine başladı.

Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Ekim ayı itibarıyla, yeni dönem çalışmalara başlayan koroyu bu yıl da şef, bestekar sn. Faruk Tokgözol hocamız çalıştıracak. Ayrıca bu yeni sezonda, aramıza yeni katılan ses ve saz elemanları da var.

29 Ekim Cumhuriyet Kutlamaları Kapsamı`nda, Gazipaşa Mahallesi`ndeki etkinliklere koromuz da katılacak ve aralarında Atatürk`ün sevdiği şarkıların da bulunduğu bir konser verecektir. Bu yıl, geçen yılların aksine; konser programlarını daha geniş bir tabana yaymayı düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle, koromuzun konserlerini sadece Bafra ilçesiyle sınırlandırmayıp; ilçe dışında yaşayan Bafralı hemşehrilerimizle musiki aracılığıyla bütünleşmeyi hedefliyoruz.

TSM Korosu çalışmalarını pazartesi ve perşembe akşamları sürdürecektir. Koromuza yeni katılımlar da devam etmekte olup amacımız bu müziği daha geniş bir kitleye yaymaktır. Bu amaçtan hareket eden cemiyetimiz; ayrıca daha önceki yıllarda da hizmet vermiş olan TSM Gençlik Korosu`nu da kurarak hizmetimizi daha geniş bir alana yayacağız. Bu nedenle; Gençlik Korosu`nda yer almak isteyen gençlerimize koromuzun kapıları açıktır. Bu cemiyet hepimiizndir ve sizlerin ilgisiyle özlenen hedeflere daha hızlı adımlarla varacağı şüphesizdir."

Bafra Musiki Cemiyeti TSM Koro Şefi, bestekar Faruk Tokgözol da her bir yılın daha iyi ve güzel başarılara doğru ilerlemesinin tek sebep ve amacının karşılıklı sevgi ve saygı,özverili ve sorumluluk anlayışına dayanan, titiz ve isteklibir çalışmayla gerçekleşeceğini ve bunu yapabilecek güç, yetenek ve bilginin kendilerinde mevcut olduğunu belirtti.

Bu konuşmalardan sonra TSM Korosu seçkin eserleri icra ederek çalışmalarını sürdürdü.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Tsm Korosu 29 Ekim`e Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0