GÜNDEM

Bafra Nükleer Karşıtı Platform Sinop Yolunda

 
 216
Bafra Nükleer Karşıtı Platform Sinop Yolunda - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Sivil Toplum Kuruluşları tarafından oluşturulan Bafra Nükleer Karşıtı Platform, Sinop`ta yapılacak olan mitinge katılmak için yola çıktı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Sivil Toplum Kuruluşları tarafından oluşturulan Bafra Nükleer Karşıtı Platform, Sinop`ta yapılacak olan mitinge katılmak için yola çıktı.

Kent Meydanı`ndan 5 minibüs, 10 özel otomobille 150`ye yakın kişi Kent Meydanı`ndan Sinop`a hareket eden platform üyeleri, Bafra adına Nükleere hayır diyecek.

Sinop`ta yapılacak olan mitinge, Bafra Nükleer Karşıtı Platformunu oluşturan, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Bafra Musiki Cemiyeti, Bafra Umut Derneği (BAFUMDER), Bafra Kültür ve Sanat Etkinlikleri Derneği (BASED), Kültür Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği (KÜSADER), Gökçeağaç Köyü Derneği (GÖKDER), Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEKDER), Eğitim-İş ve Eğitim-Sen Sendikaları üyeleri katılmak üzere yola çıktı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Nükleer Karşıtı Platform Sinop Yolunda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0