EĞİTİM

Bafra Oçem`den Anlamlı Afiş Yarışması

 
 501
Bafra Oçem`den Anlamlı Afiş Yarışması - Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi afiş yarışması düzenliyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi afiş yarışması düzenliyor.

Liseler arası yapılacak bu yarışmanın asıl amacı otizme dikkat çekmek. Otizmin doğru ve organik beslenmeden, psikolojiye, beynin yapısından, algılamaya, hayatımıza kontrolsüz biçimde soktuğumuz teknolojiden metal katkılı plastik eşya ve doğal olmayan ev eşyasına kadar birçok konuyla ilgisi bulunuyor.

Okul Müdürü Dursun Dündar; "Gerek genetiği bozulmuş gıdalar gerekse teknoloji bağımlılığımızın algı sağlık konularında yaptığı tahribatlarla dikkat çekmeye çalışacak olan okulumuz bu sene ağırlığı liselerimize vermeyi planlıyoruz." dedi.

Yukarıda ki konuların hepimizin geleceğini etkileyecek konular olduğunu belirten okul müdürü herkesi bu konularda sosyal sorumluluk üstlenmeye davet ediyor.

Otizim  Farkındalık Ayında(02 Nisan- 02 Mayıs Tarihleri arasında) bu konular çerçevesinde daha geniş katılımlı çalışmalar yapacağını belirten Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi bu anlamlı çalışmasıyla otizme şimdiden dikkat çekiyor.

Özel eğitimin tüm alanlarında Bafra`mıza hizmet veren Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi alanında uzman 15 özel eğitimcisi, 5 anasınıfı öğretmeni,branş öğretmenleri ve psikolojik danışmanlarıyla Bafra,19 mayıs,Alaçam, Yakakent bölgesine hizmet vermektedir.Yarışma ve diğer bilgiler için:

http://bafraocem.meb.k12.tr/ adresine baş vurulabilir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Oçem`den Anlamlı Afiş Yarışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0