GÜNDEM

Bafra Devlet Hastanesi'nden Yoğun Hizmet Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni: "Bafra, Alaçam, Yakakent Ve 19 Mayıs İlçeleri İle Sinop'tan Gelen Hastalara Hizmet Veriyoruz"

 
 149
Bafra Devlet Hastanesi'nden Yoğun Hizmet Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni:"Bafra, Alaçam, Yakakent Ve 19 Mayıs İlçeleri İle Sinop'tan Gelen Hastalara Hizmet Veriyoruz" - Bafra Nafiz Kurt Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra'nın yanı sıra Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçeleri ile Sinop'tan hastalara da hizmet verdiklerini söyledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra Nafiz Kurt Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra'nın yanı sıra Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçeleri ile Sinop'tan hastalara da hizmet verdiklerini söyledi.

Hastane bünyesinde 500 personelin olduğunu ve bir günde 2 bin hastaya hizmet verdiklerini belirten Başhekim Dr. Davut Çepni, "Halkımıza en iyi sağlık hizmetini doğru bir şekilde vermek için ekip çalışmasıyla, en güzel hizmetini çok yönlü olarak vermeye çalışıyoruz. Diyaliz ünitesi bölümünü hastanemize kazandırdık. Diyaliz hastası vatandaşlarımızın tedavilerini ise detaylı bir şekilde yapıyoruz. Diyaliz hastası vatandaşlarımızın tedavisi bittikten sonra vatandaşlarımızı, ailesine hastane arabamızla götürüyoruz. Vatandaşlarımızın hastalık konusunda özel sorunları varsa onlara da tedaviye ulaşmaları için çok yönlü olarak çalışma da yapıyoruz. Şuan diyaliz ünitemizde 12 tane makinemiz bulunuyor. Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçeleri ile Sinop'tan gelen hastalara hizmet veriyoruz" dedi.

HER DOKTORA BİR ODA
Her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını belirten Çepni, hayırsever vatandaşlardan hastanelerine yardım yapmalarını beklediklerini vurguladı. Başhekim Çepni, "Hastanemize yapılan ek binaları da yardımcı hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırıldı. Hariciye bölümünü ise bu sene tamamladık. Bu bölümüne aldığımız makineler bir hafta içinde bölümüne monte edilecektir. Her doktora bir oda bölümü hazırladık. Doktorlarımız kendi odalarında çok yönlü olarak sağlık hizmetinde çalışıyor. Vatandaşın doktorunu bekleme günü artık bitti. Hastanemiz vatandaşlarımızın tedavisine her zaman hazır bir durumdadır. Doktorlarla istediği saatte vatandaş randevu alabilir. Bizim hastanemiz bu bölgeye en iyi hizmet verenlerden bir tanesidir" diye konuştu.

KALİTE ÇALIŞMASI
Laboratuvarlarının 2.5 saat içinde tüm tetkiklere cevap verebilecek konumda olduğunu anlatan Davut Çepni, daha birçok yeniliği hastanelerinde vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydetti. Çepni, şunları söyledi: "Hastanemizde personel olarak 500 kişi çalışıyor ve bir günde bize 2 bin tane hasta geliyor. Bizim kapımız herkese açık, burada bir hizmet veriyoruz. Biz vatandaşımızın ayağına hizmeti getiriyoruz. Bizim Hastanemiz hayırseverler tarafından bağış aldı.Bu bağışlarla hastanemize yenilikler kazandırıyoruz. Hastanemize özel odalar yaptıran hayırsever vatandaşlarımızda var. Bu sene özel odalarımızın tamamını revize ettik. Bu binamızı döner sermayemizle sürekli yeniliyoruz. Biz hastane olarak her zaman bir üst sınıfta olacağız. Toplam kalite yönetimiyle bir yıl çalışıyoruz. Yani personelimizi eğitiyoruz. Gelen vatandaşlarımıza da bilgiler veriyoruz. Bir gecede acil bölümümüze 450 vatandaş geliyor. 24 saat hastanemizin, doktorlarımızın ve hastanemizin kapısı herkese açıktır. Sağlık olarak biz elimizden geleni yapıyoruz."
Bafra ilçesindeki okullarda göz ve diş taraması yaptıklarını belirten Çepni, duyarlı hayırsever vatandaşların sağlık taramasında öğrencilere yönelik desteklerinin olduğunu kaydetti. Çepni, hasta olan, sosyal güvenceleri olmayan öğrencilere kendi bütçelerinden ilaç yardımı yaptıklarını da sözlerine ekledi.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Devlet Hastanesi'nden Yoğun Hizmet Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni: "Bafra, Alaçam, Yakakent Ve 19 Mayıs İlçeleri İle Sinop'tan Gelen Hastalara Hizmet Veriyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0