GÜNDEM

Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz Görevi Devir Aldı

 
 188
Bafra Pazar Yerleri Odası BaşkanıHüseyin Topuz Görevi Devir Aldı - Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle başkan seçilen Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz`a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Bafra Haber

 |  - Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle başkan seçilen Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz`a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İlk olarak Bafra Pazar Yerleri Odası eski Başkanı Hüseyin Lale yeni başkan Hüseyin Topuz`u Pazarcılar Odasında tebrik etti. Peşinden ise mazbatasını takdim etti.

 Eski başkan Lale,"Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanlığına yeni seçilen başkan Hüseyin Topuz`a, yeni görevinde şahsımız adına başarılar diler, ilçemiz adına hayırlı olmasını dileriz. Bizler daha önceki görevlerinizde olduğu gibi bu görevi de layığıyla yerine getireceğinize inanıyoruz." diye konuştu

Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi. Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz`un yönetim kurulu Ertan Atan, Şenol Acar, Halim Arslan, Mehmet Oğuz ve Seyfettin Tezel`den oluştu.

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bengü ve Civar Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Bekir Keskin, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı Aydın Ev seçimden sonra yeni başkan seçilen Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz`a "˜Hayırlı Olsun` ziyaretinde bulundu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz Görevi Devir Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0