GÜNDEM

Bafra Polisinden Amansız Takip

 
 9317
Bafra Polisinden Amansız Takip - Bafra Haber - Bafra`daki büyük bir marketin kasiyerini silahla öldürüp kayıplara karışan katil, Bafra Polisinin amansız takibi sonucu yakalandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Bafra`daki büyük bir marketin kasiyerini silahla öldürüp kayıplara karışan katil, Bafra Polisinin amansız takibi sonucu yakalandı.

12 Kasım Çarşamba akşamı meydana gelen ve bütün Bafra`yı üzüntüye boğan vahim olay sonrası Bafra Polisi gece gündüz çalışarak katili yakalama başarısı gösterdi.
Maske eve eldiven kullanarak cinayeti işleyen ve kayıplara karışan katilin nasıl yakalandığı merak konusu oldu.
Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, 29 ayrı noktadan elde ettikleri kamera görüntülerini inceleyerek en iyi görüntüyü,marketin 100 metre yakınında bulunan bir apartmanın girişinden elde etti ve katilin maskeyi denemek amaçlı takıp çıkartırken ki  görüntüsü üzerinden inceleme başlattı.

Polis tarafından okullarda fotoğraf gösterme sonucu bir öğretmen katili teşhis etti ve adresini verdi. Katilin kimliğinin tespit edilmesi üzerine Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri İkizpınar Köyü`nde ikamet eden Seyit Türkel adlı (19) şahsı bir arkadaşına çağırttırarak Bafra İmam hatip Lisesi önünde kıskıvrak yakaladı.

Yakalanarak gözalaltına alınan Seyit Türkel, cinayeti işlediğini kabul etti ve eldiven ile silahı sakladığı yeri göstererek suç aletlerinin ele geçmesini sağladı.
Katil Seyit Türkel`in olay sonrası normal davranışlar sergilediği, dün akrabaları ile köyde futbol oynadığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Polisinden Amansız Takip içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0