GÜNDEM

Bafra Premier Sinemaları Haftanın Filmleri

 
 312
Bafra Premier Sinemaları Haftanın Filmleri - Bafra Premier sinemaları 31 Temmuz-06 Ağustos arası haftanın filmleri, salon ve seans bilgileri. Çelikpark AVM Bafra. Telefon: 544 12 12
Bafra Haber

 |  - Bafra Premier sinemaları 31 Temmuz-06 Ağustos arası haftanın filmleri, salon ve seans bilgileri. Çelikpark AVM Bafra. Telefon: 544 12 12

Seansları:11.00 -13.15 -15.30 -17.45 -21.30
17 Temmuz 2015

2015 - ABD

Bilim Kurgu ,  Aksiyon

117 Dak.

Peyton Reed

Paul Rudd ,  Evangeline Lilly ,  Michael Douglas ,  Hayley Atwell ,  Judy Greer

Stan Lee ,  Edgar Wright ,  Jack Kirby ,  Joe Cornish , Andrew Barrer ,  Gabriel Ferrari

Stan Lee ,  Edgar Wright

Ant-Man

Film Özeti

 

Biyokimyacı Dr. Hank Pym (Michael Douglas) yaptığı son deneylerde, maddelerin boyutlarını değiştirmeyi keşfeder. Bu keşfi ilk önce üzerinde test eder ve yarattığı araçlarla birlikte böceklerle iletişime geçmeyi başarır. Yarattığı özel kıyafeti giyerek kötü güçlere karşı mücadele etmesi için Scott Lang`i (Paul Rudd) seçer, bu kıyafetin olağanüstü güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmaya girişirler.


 

24 Temmuz 2015

2015 - Türkiye

Korku

Özgür Bakar

Öznur Serçeler ,  Bulut Köpük ,  Aykut Engin ,  Duygu Paracıkoğlu ,  Sait Genay

Özgür Bakar ,  Alper Kıvılcım

Uğur Kaplan ,  Serhat Tümayman

Deccal Başlıyor

Film Özeti

 

Başka bir zaman dilimine girdik... Yüzyıllardır geleceği söylenen deccâl doğacak ve insanoğlu kabus dolu yıllar geçirecek. İstanbul`un göbeğinde küçük bir odada tohumlar atılıyor, bütün kehanetler tek tek gerçekleşiyor. Önce Mezopatamya`ya sonra da tüm Dünya`ya kötülük bir virüs gibi yayılacak. Ona vücud verecek bedeni arayan şeytan ilk filmde doğum sancılarıyla bir gruba kabuslar yaşatıp bolca kan dökerken devam filmlerinde aramızda dolaşacak...


 

31 Temmuz 2015

2015 - ABD

Aksiyon ,  Macera

131 Dak.

Christopher McQuarrie

Tom Cruise ,  Jeremy Renner ,  Alec Baldwin ,  Simon Pegg ,  Ving Rhames

Drew Pearce ,  Bruce Geller

Tom Cruise ,  J.J. Abrams

Mission: Impossible 5

Film Özeti

 

Bu filmde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve ekibi, şimdiye kadar giriştikleri en zorlu göreve, Syndicate adında bir dolandırıcılık çetesini çökertme görevine atılacaklar. IMF organizasyonunu hedef alan çeteyi amaçlarına ulaşmadan önce durdurmak zorundadırlar.


 

Kağıttan Kentler (2015) afişi
Seanslar:11.00 -13.00 -15.00 17.00 -19.00 -21.00

24 Temmuz 2015

2015 - ABD

Gizem ,  Romantik

109 Dak.

Jake Schreier

Nat Wolff ,  Cara Delevingne ,  Halston Sage ,  Cara Buono ,  Caitlin Carver

Scott Neustadter

Wyck Godfrey ,  Marty Bowen

71 kullanıcının favori filmi

 

 

Film Özeti

 

Orlando`dan yaşayan Quentin (Nat Wolff) derslerinde başarılı bir lise öğrencisidir, onu seven ailesiyle birlikte hayatındaki her şeyin yolunda gitmesinin tadını çıkarmaktadır. Ancak bir gece onunla aynı sınıfta bulunan Margo`nun (Cara Delevingne) evine gelişi ve yaşadıkları heyecan dolu maceraların ardından Margo bir anda ortadan kaybolur. Quentin ve 2 yakın arkadaşı, Margo`nun geride bıraktığı ipuçlarını inceleyerek daha önce onlara öğretilen her şeyi bir kenara bırakıp maceralarla ve arayışla dolu bir yolculuğa çıkarlar. Margo`yu bulmak için yapılan bu yolculuk, onları çok başka yerlere götürecektir.


 

31 Temmuz 2015

2015 - Almanya ,  Belçika ,  Lüksemburg ,  İrlanda

Animasyon ,  Komedi ,  Macera

87 Dak.

Toby Genkel,  Sean McCormack

 -

Ziya Kürküt ,  Oya Küçümen ,  Berrak Kuş ,  Bora Sivri , Ender Yiğit

Toby Genkel

 -

 

Film Özeti

 

Dünya`nın sonu yaklaşmış, büyük sel tehdidi herkesi korkutmaya başlamıştır. Ancak bütün hayvanları bu felaketten koruyabilmek adına Nuh`un Gemisi gibi bir gemi yapılmıştır. Ancak bu gemide 1 tür eksiktir, Nestrian`lar. Dave ve oğlu Finny bu gemiye kabul edilmek için gemide bulunan iki Grymp`ten, Hazel ve kızı Leah`dan yardım isterler. Grymp`ler gönülsüzce baba oğula yardım ederler. Başta herkes güvende gibi görünmektedir. Ancak Finny ve Leah gemiden düşüp kaybolurlar. Minikler tehlikelerle dolu ve yiyecek bulmanın çok zor olduğu bir ortamda yaşam mücadelesi verirlerken, onların büyükleri de aralarındaki tüm anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak çocuklarını kurtarmak adına ellerinden geleni yapacaklardır.


 

Salon 4
Seanslar:19.00 -21.00

17 Temmuz 2015

2014 - Türkiye

Komedi

Tuncay Erol

Nuri Alço ,  Haldun Boysan ,  Özlem Savaş ,  Güzin Usta,  Ozan Akbaba

Yerkan Kahraman

Mehmet Mursaloğlu

 

 

Film Özeti

 

Cumali, mekana destursuz girmeyi CIA`den, vurdu mu oturtmayı Yeşilçam`dan, racon kesmeyi Baba 2 filminden, tavır komayı Çarşı`dan öğrenmiş, her konuya felsefi yaklaşmayı kendine vazife edinmiş, bu topraklarda yetişmiş ilk entel mafya babası olma özelliğine sahiptir. Otoriteye karşı bir otoriter, kapitalist düzene karşı bir paragöz, popüler kültüre karşı bir popülist, düzene karşı bir düzenbaz olan Cumali     ´nin yeni projesi ise Krallar Kulübünü ele geçirmek.
Filmin çekimleri Mersin ve Adana`da gerçekleşti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Premier Sinemaları Haftanın Filmleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0