GÜNDEM

Bafra Protokolü Yaşlılarla İftarda Bir Araya Geldi

 
 116
Bafra Protokolü Yaşlılarla İftarda Bir Araya Geldi - Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve kalabalık bir amir, müdür, memur grubu huzurevindeki yaşlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve kalabalık bir amir, müdür, memur grubu huzurevindeki yaşlılarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle düzenlenen iftar yemeği programında bir araya geldi.

75. Yıl Huzurevinde düzenlenen İftar Programına, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Bakan Yardımcısı Salih Helvacı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Arıkan, Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Hasan Yücesan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Köylü, Mal Müdürü Tuğrul Naki Güler, İşadamlarından Yaşar Karadeniz ve Şenol Tekin, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Fatih Yıldız, Abdurahman Aksoy ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Bu akşam ki iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Geçen yıl bu geleneği başlattık, bu yıl da yine sizlerle beraberiz. Önümüzdeki günlerde Suriyeli vatandaşlarımız ve tarım işçileriyle beraber iftar programına katılacağız sonrasında şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte olacağız. Bu birlikteliklerimizin nedeni gönül almaktır. Huzur içerisinde mübarek ayı ihya etmek ve yaşamaktır. İlçeye göreve başladığım günden bu yana 75 yıl Huzurevindeki yaşlıları Çanakkale, Konya, Bursa, Amasya, Sinop ve Ordu`ya gönderdik. Kısa bir zaman zarfında sponsorların destekleriyle bu güzel yerlere gönderdik. Yaşlılar bu gezilerinin sonrasında sayenizde biraz daha gençleştik ve hayata daha güzel bakıyoruz dediler. Ayrıyeten iki tane sevgi evimiz var. Bu iki evde de 8 yaşlımız kalıyor. Yaşlılarımıza sağlıklı ve daha nice uzun ömürler diliyorum." dedi.
HABER: BAFRA KAYMAKAMLIĞI

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Protokolü Yaşlılarla İftarda Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0