GÜNDEM

Sanayi Sitesinde Yaralanan Ergün Çelik Hayatını Kaybetti

 
 23811
Sanayi Sitesinde YaralananErgün Çelik Hayatını Kaybetti - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay saat 13.00 sıralarında Kızılırmak Sanayi Sitesi Hurdacılar Mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hurdacıdan hurda almaya gelen Ergün Çelik (42) ile Recep Demir (29) arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucun Recep Demir belindeki silahı çıkartarak Ergün Çelik`e 5 el ateş edip ağır şekilde yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

{haber}Yaralı ambulansla Bafra Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Karın ve göğüs bölgesinden 4 mermi ile yaralanan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Silahlı saldırı sonrası çok sayıda emniyet birimi olay yerine sevk edildi. Silahlı saldırı şüphelisi Recep Demir polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonucu suç aleti ruhsatsız silah ile birlikte Alparslan Mahallesindeki evine giderken yakalanarak gözaltına alındı.

Çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre şahısların arasında çıkan tartışmada Ergün Çelik elindeki sopa ile  Recep Demire saldırdı. Recep Demir ise önce havaya ateş etti, şahsın üzerine tekrar gelmesi üzerine silahı ile Ergün Çelik`e ateş etti.

Ergün Çelik`in yakınları hastane önünde büyük kalabalık oluşturdu. Çelik`in öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi.

 

TUTUKLANDI

Sanayi Sitesindeki hurdacıda otopark yüzünden tartıştığı iddia edilen ve tartışma sonrası belinde gezdirdiği silah ile Ergün Çelik'i öldüren Recep Demir mahkemece tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevine gönderildi.

Recep D.'nin adliyeye getirilişi ve çıkışında polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Tutuklanan Recep D. cezaevine gitmeden önce çocuklarını görmek istemesi üzere çocukları adliyeye getirildi. Zanlı, çocuklarıyla vedalaştıktan sona polis aracına bindirilerek Bafra T Tipi kapalı Cezaevi'ne  gönderildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sanayi Sitesinde Yaralanan Ergün Çelik Hayatını Kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0