GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 49. Mevlit

 
 287
Bafra Şehit Aileleri VeGaziler Dayanışma Derneğinden 49. Mevlit - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 49. gerçekleştirilen program 28.02.2015 cumartesi günü yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 49. gerçekleştirilen program 28.02.2015 cumartesi günü yapıldı.

21.06.1994 tarihinde vatani görevini yaptığı Şırnak`ta şehit olan P. Çvş. Erol Çil, Şubat ayı içinde şehit olan J. Çvş. Reşit Çakır, P. Onb. Cemalettin Kızıl Kom. Er Sefer Yalçın J. Er Oktay Dursun, Kom. Er Engin Karaman, P. Astğm Avni Kolbaşı, 24. 02. 2015 günü Suriye"˜de Şah Fırat operasyonu sırasında elim bir kaza sonucu şehit olan Astsb Halit Avcı, 25.02.2015 günü Malatya da düşen askeri eğitim uçağında şehit olan Pilot Bnb. Salih Sezer, Pilot Üstğm Osman Onur Özkaya, Pilot Üstğm Zeynel Özgür Özbahçeçi Pilot Üstğm Yasin Atalay,26.02.2015 günü Afganistan da hain saldırıda şehit olan P. Uzm. Çvş. Adem Şengül, 27.02.2015 günü Ağrı Doğubeyazıt ta elim bir olayda şehit olan P. Uzm. Çvş. Uğur Gülmez P. Onb. Muhammet Can, P. Er Akın Buluş, Tüm şehitlerin Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun, Fazlı Şişik cami görevlisi Mehmet Zengin Kur`an-ı Kerim ve İlahiler okudular. İlçe Müftü vekili Abdullah Demircan tarafından yapılan şehitliğin önemi hakkında sohbetin ardından dualar edildi.

İlçe kaymakamı Halis Arslan,75 Yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz,Ak Parti Samsun Milletvekili adayı Zeynep Karagöl,MHP Samsun il Başkan yardımcısı Hüseyin Okutan ve Önder Fatih Şenol,MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyeleri, BARIŞ FM ve Bafra 55 net Sahibi Nihat Kale, Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı program yapılan ikramla sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 49. Mevlit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0