GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden Bülent Arınç Açıklaması

 
 1135
Bafra Şehit Aileleri Ve GazilerDayanışma Derneğinden Bülent Arınç Açıklaması -  Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin hükümet sözcüsü Bülent Arınç'ın açıklamalarına karşı tepkisini yazılı bir basın açıklamasıyla sundu.
Bafra Haber

 |  -  Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin hükümet sözcüsü Bülent Arınç'ın açıklamalarına karşı tepkisini yazılı bir basın açıklamasıyla sundu.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini adına konuşan Gazi Astsubay Hakan Keser , "Son aylarda güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan saldırılar her geçen gün artmaktadır. Bingöl de ve dün Hakkari Yüksekova da şehrin merkezinde üç vatan evladımız bölücü hainler tarafından kalleşçe hunharca şehit edilmişlerdir. Şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz."dedi.

Gazi Astsubay Hakan Keser sözlerine şu şekilde devam etti; Sözde akil adamların çözüm süreci altında tüm Türkiye`yi dolaşarak analar ağlamasın sloganı ile milletimizi ikna etme çalışmalarını yürüten güruhun; bakın şehit haberleri gelmiyor analar ağlamıyor ortam çok güzel safsataları ile karşılaştık ne oldu da hep bizim güvenlik güçlerimizin anaları ağlıyor? Onların ki anada bizim askerimizin polisimizin anaları ana değil mi?

Bu geçtiğimiz günlerde ; Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, "Öcalan`ın talepleri haklı. Sekreterya makul bir istektir. "˜Benim birkaç kişiye ihtiyacım var` demişse bunu Adalet Bakanlığı karşılayacaktır." Diyor.
Bizler şehit yakınları ve gaziler olarak, hükümet sözcüsü Bülent Arınç`ın bu açıklamasına diyoruz ki Terör örgütü ile mücadele yerine müzakereyi seçen hükümetin başlattığı bu açılım süreci saçmalığına karşı olduğumuzu İmralı görüşmelerinin tam bir akıl tutulması olduğunu, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya devam ettiğini bu sürecin bir ihanet süreci olduğunu bir kez daha kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Sayın hükümet sözcüsü Bülent Arınç`ın Öcalan`ı haklı gören sekretarya açıklaması asla kabul edilebilir bir açıklama değildir. Terörist başı Öcalan`ın elinde 40 bin canın kanı var. O kanlı eli muhatap alıp sıkan hiç kimse bizim yanımızda değildir. Bu açılım sürecinde şehit yakınlarını ve gazileri bir takım maddi haklarla kandırabileceğini düşünenler yanılmaktadır. Hiç kimse şehit yakınlarına gazilere sağlanan maddi hakları sus payı olarak verdiğini düşünmesin şehit yakınlarına ve gazilere verilen tüm haklar şehit yakınlarına gazilere annelerinin ak sütü gibi helal haklardır. Bu haklar Anayasa hükmüdür, kimse kendi özel iş yerinde şehit yakınlarına ve gazilere iş vermemiştir. Bu süreçte bebek katilinin taleplerini haklı görenler, şehitlerimize ihanet etmekte ve acımızı artırmaktadır. Sayın Bülent Arınç`ın. sekretarya makul bir istektir demesi terörist başı Öcalan ve yönettiği terör örgütü ile yapılan pazarlığın bugün artık hangi aşamaya geldiğinin açık bir göstergesidir. Biz şehit yakınları ve gaziler biliyoruz ve görüyoruz ki ülkeyi yönetenler ülkenin asayişini İmralı` da bulunan bebek katili terörist başının inisiyatifine bırakmışlardır. Ne acıdır ki Türkiye`nin asayişi İmralı`nın eline geçmiştir. Bebek katili terörist başı Öcalan isterse ülke karışıyor, örgütüne durun derse yakıp yıkmalar, öldürmeler, vandallık duruyor. Sonrada bu ihanet sürecinin adı barış süreci bebek katilinin adı da müzakereci oluyor. Kimse Türk milletini saf yerine koymasın. Şehit yakınlarının ve gazilerin hükümetin çözüm sürecinin arkasında olduğunun söylenmesi bir kandırmacadır. Biz şehit yakınları ve gaziler, elbette kan akmasın analar ağlamasın istiyoruz ama terör örgütüne teslim olarak değil. Biz şehit yakınları ve gaziler böyle bir sürecin yanında ve arkasında değiliz. Bir kez daha bu onurlu duruşumuzu kamuoyu ile paylaşmak istedik.
Birçok yerde Türk bayrağı indirilirken, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün heykelleri yakılıp yıkılırken, kimse bizden bu açılım sürecini desteklememizi beklemesin. Hükümet sözcüsü Bülent Arınç`ın Öcalan`la ilgili bu son açıklaması şehit yakınlarının ve gazilerin suratına tokat gibi inmiştir. Biz şehit yakınları ve gaziler yeter artık diyoruz. Bu anlayış Öcalan`a villa`da verir, sekreterde verir gelinen son nokta budur. Bunca şehide rağmen o kanlı el hala sıkılıyorsa, bundan herkes utanmalıdır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden Bülent Arınç Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0