GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden Gaziler Günü Mesajı

 
 596
Bafra Şehit Aileleri Ve GazilerDayanışma Derneğinden Gaziler Günü Mesajı - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Mümine Ersin,  Gaziler günü mesajı yayımladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Mümine Ersin, Gaziler günü mesajı yayımladı.

"Gaziler Günü" olarak derin duygularla andığımız bu önemli tarihin, Türk milletinin maddi ve manevi varlığında çok ayrıcalıklı bir yeri bulunmaktadır.

Gazilerimizin hatıraları, manevi emanetleri, vatan uğruna gösterdikleri mücadele azimleri her daim hürmetle ve hayranlıkla anılacaktır.

Cesaret timsali kahraman gazilerimiz, vatanımıza göz diken hain emellere bedenlerini siper ederek geçit vermemişler ve bu uğurda uzuvlarını feda ederek şehadet şerbetini seve seve içmeye gönüllü olduklarını açıkça ispat etmişlerdir.

Vefanın, sadakatin, millet ve vatan sevgisinin temsilcileri olan gazilerimizin haklarını ödemek asla mümkün değildir.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlarca dimdik ayakta durmasının yegâne dayanakları ve ikamesi olmayan güçleridir Görevlerini ifa ederken uzuvlarını vatan ve millet yolunda feda eden kahramanlarımızın el üstünde tutulması, biriken sorunlarının çözülmesi ve her fırsatta minnet duygularıyla takdir edilmeleri hepimizin insani sorumlulukları arasında yer almalıdır.

Bu itibarla Türk milletinin bağımsız ve birlikte yaşaması için gösterilen üstün mücadeleyi sulandırarak, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını incitmek kimsenin hakkı ve haddi olmayacaktır ve olmamalıdır.

Bilinmelidir ki, gazilerimizin hayatlarının baharında vatanın dirliğini, huzurunu ve ebedi varlığını korumak amacıyla ortaya koydukları onurlu ve milli duruşu boşa çıkaracak adımlar, görüşmeler her şeyden önce vicdansızlık, insafsızlık, vefasızlık ve ihanettir.
Bu duygu ve düşüncelerle  Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK "˜ü silah arkadaşlarını, Türk milletinin yaşaması için her türlü çabayı gösteren kahramanları  aziz şehitlerimizi ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyor hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlık huzur dolu uzun ömürler diliyoruz.                                                                                                                                   

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden Gaziler Günü Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0