GÜNDEM

Bafra Sempozyumu Gala Gecesi

 
 475
Bafra Sempozyumu Gala Gecesi - Bafra`da birincisi düzenlenen Potansiyellerinden Hedeflerine Bafra Sempozyumunun gala yemeği ilgi gördü.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da birincisi düzenlenen Potansiyellerinden Hedeflerine Bafra Sempozyumunun gala yemeği ilgi gördü.

Bafra’da  birincisi düzenlenen Potansiyellerinden Hedeflerine temalı “Bafra Sempozyumu”nun gala yemeğine Bafralılar büyük ilgi gösterdi.
Bafra Ayışığı Düğün salonunda düzenlenen yemeğe Eski Devlet, Milli savunma ve Adalet Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Dağtekin, Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin, Sempozyuma katılan öğretim görevlileri, Daire Amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Bafralı katıldı.
Yemekte konuşan Belediye Başkanı Zihni Şahin Bir kez daha Bafralı olmaktan ve Bafralılara hizmet etmekten gurur ve onur duyduğunu söyledi.
Şahin, “Bafra’mız kendisine yeterli görüldüğünden yıllarca ihmal edilmiştir bu bir gerçektir, ama her şeyin bir başlangıcı olması gerek işte böyle bir sempozyumla değerli bilim adamlarımızın önümüze koyacağı önerilerle,  Bafra’mız kültür ve sanatta, ekonomide, tarih ve coğrafyada her alanda önümüze çıkacak öneriler doğrultusunda inşallah bir başlangıcı olacaktır.” dedi.

Bafra Sempozyumu’nun enerji verdiğini söyleyen Kaymakam Ali Katırcıda “Bafra’da birlik beraberliğin sembolü ola bu çalışmadan eminim ki bütün Bafralılar gurur duydu. Bu akşam bunun bir nişanesi olarak gala yemeğinde de birlikte olduk. Ben onursal başkanımızın sayın eski bakanımız Hikmet Sami Türk’ün şahsında bütün düzenleme kurullarında çalışan arkadaşlarımıza katkı sağlayan buraya gelen bütün vatandaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. Yemek Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği korosunun seslendirdiği şarkılarla son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sempozyumu Gala Gecesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0