GÜNDEM

Bafra Sempozyumu`nda Zihni Şahin`in Konuşması

 
 410
Bafra Sempozyumu`nda Zihni Şahin`in Konuşması - Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumu`nun ev sahipliğini yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra yıllardır ihmal edilmiştir, bu bir gerçektir. dedi.
Bafra Haber

 |  - Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumu`nun ev sahipliğini yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra yıllardır ihmal edilmiştir, bu bir gerçektir. dedi.

Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumu’nun ev sahipliğini yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra yıllardır ihmal edilmiştir, bu bir gerçektir.” dedi.

Sempozyum’un Bafra’ya çok şey katacağını ifade eden Başkan Zihni Şahin, “Bafra için hepimiz sivil inisiyatif grubunun birlikte oluşturduğu, daha çok onların aktif çalışmaları ile bir sempozyum meydana geldi. ‘Potansiyellerinden Hedeflerine Bafra’  Sempozyumu Bafra’mızda ilk defa düzenleniyor.  Bafra’mız kendisine yeterli görüldüğünden yıllarca ihmal edilmiştir, bu bir gerçektir. Ama her şeyin bir başlangıcı olması gerekir. İşte böyle bir sempozyum ile değerli bilim adamlarımızın önümüze koyacağı önerilerle  Bafra’mız kültür-sanatta, ekonomide, tarih ve coğrafyada her alanda önümüze çıkacak öneriler doğrultusunda bir başlangıcı gerçekleştirecektir.” diye konuştu.

Yaşam standartlarının sürekli bir şekilde yükseldiğini belirten Şahin, “Dünyada ve ülkemizde olan gerek bilimsel gerekse fen alanındaki gelişmeler ve genişlemelerle gerçekten toplumlarda değişiyor. Bu gelişmelerle toplumların istekleri ve arzuları, ihtiyaçları ve beklentileri de sürekli artıyor ve yaşam kalitesi üst düzeye çıkıyor. Bu düzeyde tabi ki önümüze yeni problemler çıkıyor. İşte var olan problemlerle birlikte önümüze çıkan problemleri daha seviyeli, daha bilimsel bir şekilde ortaya koyarak günü kurtarma adına değil gerçekten Bafra’nın geleceğini düşünerek çözümler üretmek gerekiyor. Potansiyellerimizi  iyi değerlendirme adına  bu oturumu düzenlemiş bulunuyoruz.
Bafra büyük bir ailedir. Bu problemlere birlikte çözüm ürettiğimizde  Bafra’nın geleceğine birlikte çözüm üreteceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sempozyumu`nda Zihni Şahin`in Konuşması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0