GÜNDEM

Bafra Şiir Ve Fotoğraf Kulüplerinden Şiir Dinletisi

 
 173
Bafra Şiir VeFotoğraf Kulüplerinden Şiir Dinletisi - Bafra Musiki Cemiyet, Şiir ve Fotoğraf Kulüplerinin birlikte düzenledikleri Şiir Dinletisi, cemiyet binasının sanat ve sergi salonunda gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyet, Şiir ve Fotoğraf Kulüplerinin birlikte düzenledikleri Şiir Dinletisi, cemiyet binasının sanat ve sergi salonunda gerçekleşti.

Dinletiye aralarında tanınmış ve eser vermiş şairlerin yanı sıra toplam 14 yerel şair katıldı. Dinletide Çanakkale, sevgi, insan, çocuk, toplum gibi çeşitli konularda şiirler okundu.

Bafra Şiir Kulübü Başkanı, şair Fatma Hatun Esen ve Bafra Fotoğraf Kulübü Başkanı Cemile Çelebi, yaptıkları konuşmalarda, dinletiye katılan şair ve fotoğraf kulübü üyelerine teşekkür ettiler. Ayrıca kulüp üyelerinin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sinevizyon sunumunu Onur Kırkaç yaparken, şairler bu güzel fotoğrafların eşliğinde oluşan fonda şiirlerini seslendirdiler.

Programın sunuculuğunu ise Şiir Kulübü Başkanı ve şair Fatma Hatun Esen yaptı. Dinleti şair ve şiirleri şöyle:

Kamil Dikmen "Yalnızlık, bugün, sayım", Neriman Tabak "Çanakkale", Nuran Güngör "Koca Seyit", Ülker Karataş "Çanakkale Destanı", Türkan Karaboğa "Sessiz Gemi-Yahya Kemal Beyatlı, Nuh Ak "Gönül", Hakime Küçük "Yollar-F. Hatun Esen şiiri, Merve Karaboğa "Ne güzel şey seni hatırlamak-Nazım Hikmet şiiri, Ülkü Duran Bulut "Şair gibi", İbrahim Ünlü" Bir asırdır Çanakkale", Mehmet Alan(Birfani)"Öğretmenlik yıllarım", Fatma Hatun Esen "Ağlıyorsa bir çocuk", Oktay Zerrin" Bizi Birleştiren(Çanakale şiiri)ve "Yine yaşarım"

Bafra Şiir Kulübü Başkanı ve şair Fatma Hatun Esen`in "Ağlıyorsa bir çocuk" adlı şiirini, konuk olarak dinletide bulunan Gazi İlkokulu, 3-C Sınıfı öğrencisi Eren İşler ve kardeşiyle birlikte canlı fon şeklinde okuması o anda dinleti şairleri ve konukları arasında duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Dinletide Dr. Hüseyin Barışcıl, Habibe Kırkaç, Hülya Şahinol, Büşra Aksu, Filiz Dursun gibi çok sayıda dinleyici de yer aldı.

Dinletinin ardından, yapılan ikramlar ve fotoğraf çekimleriyle program sona erdi.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şiir Ve Fotoğraf Kulüplerinden Şiir Dinletisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0