GÜNDEM

Bafra, Sinop, Samsun Şairleri Bafra Şiir Dinletisinde Buluşuyor

 
 47
Bafra, Sinop, Samsun ŞairleriBafra Şiir Dinletisinde Buluşuyor - Bafra Musiki Cemiyetinin 40. Kuruluş Yılı Kutlamaları Kapsamında Bafra, Sinop ve Samsunlu şairler bir şiir dinletisinde buluşacaklar.
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyetinin 40. Kuruluş Yılı Kutlamaları Kapsamında Bafra, Sinop ve Samsunlu şairler bir şiir dinletisinde buluşacaklar.

Etkinlik 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 20.00`de Bafra Musiki Cemiyetinde gerçekleşecek.

Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen konuyla ilgili açıklamasını muhabirimize Bafra Aslanlı Konaktaki toplantıda program sunucusu Derya Kırbaş ile birlikte yaptılar.
Fatma Hatun Esen şiir dinletisi ile ilgili şunları söyledi:
"Bizler Bafra Musiki Derneği olarak 40. Yıl Etkinlikleri yapıyoruz. Bu kapsamda konserler veriyoruz. Bafra Musiki Derneği`nin bünyesinde bir şiir kulübüyüz. Konserler, sergiler ve bu kapsamda bir şiir dinletisi etkinliği hazırladık. Bu etkinliğe çevre illerden misafirler, şair arkadaşlar davet ettik.

12 şairimiz var. Bafralı arkadaşlarımız da katılacak. Samsun, Bafra, Sinoplu şairler katılacak. Tanınmış şairler de var tabi yani tanınmak denince çok şey olmuyorum. Aslında şiire emek veren herkes değerlidir. Bu etkinlikte sunuculuğumuzu yapacak Deya Kırbaş öğretmenimiz de bizimle birlikte olacak."

Derya Kırbaş ise "Öncelikle Bafra Şiir Kulübü Başkanı sn. Fatma Hatun Esen`e çok teşekkür ediyorum. Böyle bir görevde bulunmamı sağladığı için. Biz gençlere bu anlamda örnek olduğu için, gerçekten bizi en iyi şekilde ve emin adımlarla yetiştirdiği için çok teşekkür ediyorum.

Az önce başkanımızın dediği gibi şiire gönül vermiş herkesi şiir dinletimize bekliyoruz. Bizler o gece orada olacağız ve güzel bir gece olacak. Yüreklerin dizeye döküldüğü bir akşamda hepinizi bekliyoruz."

Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra, Sinop, Samsun Şairleri Bafra Şiir Dinletisinde Buluşuyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0