GÜNDEM

Bafra Smmm Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu

 
 1732
Bafra Smmm TemsilciliğiDayanışma Yemeğinde Buluştu - Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler temsilciliği tarafından  düzenlenen yemekte 25 yılını doldurmuş üyelerine plaket verildi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler temsilciliği tarafından düzenlenen yemekte 25 yılını doldurmuş üyelerine plaket verildi.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Samsun SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet Hayvalı, Onursal Meclis Başkanı Zekeriya Yazıcı, Samsun SMMMO yönetim kurulu başkanı Hayrul Kayar, Meclis Başkanı Recep Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun SMMMO Bafra Temsilcilik Başkanları Eyüp Aydın, İsmail Dağ , Zafer Bektaş ve Bafra`da görev yapan Mali Müşavirler katıldı.

SMMMO Onursal Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açılış konuşmasında" Sizlerle bizi buluşturan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.Öncelikle Gıcı gölünde Samsunumuz Bafra'mız 7 tane hemşerimizi yitirdik kaybettik. kendilerine rahmet diliyorum. İnşallah böyle büyük acılar yaşamayız. Hepimiz için gerçekten büyük bir acı oldu. Ekmeğinin rızkının peşinde koşan insanlar ama doğayla mücadelede mağlup oldular. Bafra Bizim için çok önemli ben mesleki örgütlememi başladıktan itibaren Bafra'nın bize verdiği desteği unutmam mümkün değil. Her zaman sizden o-aldığımız güçle yola devam ettik.Bıraktığımız görevde arkadaşlarımız tarafından layıkıyla devam ettirilmektedir. Çıta Samsun odasının çok yüksek ve gururla bakıyorum arkadaşlar o çıtanın daha da yukarı çıkması için gayret içerisinde kendilerine başarılar diliyorum. Hatırlanmak güzel bir şey . Ne kadar vefalı olursak , geçmişteki arkadaşları ne kadar ararsak, hatırını sorarsak inanın bir gün sizde aynı şekilde aranacaksınız. Ne ekerseniz onu biçeceksiniz " dedi.

Gıcı gölünde ölenlere rahmet ailelerine başsağlığı dileyen  SMMMO Başkanı Ahmet Ayvalı' da odanın sorunları ve çözüm önerileri hakkında yaptığı konuşma'da oda danışma meclisi ve odadaki eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından 25 yılını dolduran 25 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere plaket verildi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Smmm Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0