GÜNDEM

Bafra Ticaret Borsasından Gıda Yardımı

 
 106
Bafra Ticaret Borsasından Gıda Yardımı - TOBB` nin maddi yardımları ve Ticaret Borsasının işbirliği ile toplam 736 adet gıda yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Bafra Haber

 |  - TOBB` nin maddi yardımları ve Ticaret Borsasının işbirliği ile toplam 736 adet gıda yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ticaret Borsasını üyelerinin katkıları ile hazırlanan Ramazan yardım kolileri dağıtılarak ihtiyaç sahiplerine verildi.

 Konu ile açıklama yapan Bafra Ticaret Borsası Başkanı, Namık Kibaroğlu: "Ramazan ayı dolayısı ile TOBB merkezinden borsamıza gönderilen mebla karşılığı, tarafımızdan alınan ve 736 adet olarak kolilenen ramazan ayı gıda kolileri içeriğini temel gıda maddeleri oluşturmaktadır.

 Dağıtım şekli olarak, tüm üyelerimize 5"˜er adet koli teslim kartı dağıtılarak, üyelerimizin de bizzat kolileri teslim alıp, etraflarındaki muhtaç ve yoksul ailelere dağıtmaları veya muhtaç ailelere ilgili kartları kaşeleyip, imzalamaları ile gıda kolilerin dağıtımının yapılması düşünülmüş olup, aynı zamanda da gıda kolilerin içerisine de gıda kolisinin TOBB'den geldiğini belirten yazı da konulmuştur. Böylelikle bir nebze olsun yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin iftar sofraları şenlenmiştir.

Öncelikle bu yardımların sağlanmasında bizlere vesile olan, TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye genelinde bulunan 365 oda ve borsamızın bulunduğu il ve ilçelerdeki yardıma muhtaç ailelerin sofralarının bir nebze olsun şenlenmesi sağlanılmıştır. Borsamız tarafından meclis üyelerimizin de gayretli çalışmaları kapsamında ve bu süreçte üyelerimize verilen 5 kişilik kontenjan dâhilinde, tespit edilen ailelere hazırlanan gıda yardım kolilerinin dağıtımını tamamlamış bulunmaktayız.

Ramazan bayramımızın, tüm camiamıza, tüm milletimize, tüm islâm âlemine; huzur, mutluluk, refah, bolluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.''  Dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ticaret Borsasından Gıda Yardımı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0