GÜNDEM

Şehit Polise Vefa Bafra İlçesinde Şehit Polis Recep Tokur'un İsmi Evinin Bulunduğu Sokağa Verildi

 
 420
Şehit Polise Vefa Bafra İlçesinde Şehit PolisRecep Tokur'un İsmi Evinin Bulunduğu Sokağa Verildi - Samsun Bafra ilçesinde bir sokağa Şehit Polis Recep Tokur'un ismi verildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Bafra ilçesinde bir sokağa Şehit Polis Recep Tokur'un ismi verildi.

Tunceli'de 13 Ağustos 2006 tarihinde terör örgütü tarafından yola döşenmiş mayına içinde bulundukları aracın çarpması sonucu şehit olan ve Bafra ilçesine bağlı Kolay beldesinde defnedilen Şehit Polis Memuru Recep Tokur'un ismi, Bafra ilçesindeki evinin sokağına verildi.
Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Okul 4. Sokağa isim verilme töreninde duygulu anlar yaşandı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Bafra Belediye Başkan Vekili Ahmet Tokgöz yaptığı konuşmada, "Bu topraklar, tarihin her safhasında kirlenmiş, kanlaşmış ve satılmış emellerin hedefi olmuştur. Tartışılmaz gerçek ise böylesi düşüncelerin Recep Tokur gibi binlerce vatan evladının yılmaz sevgilisi ve bu uğurda gözünü bile kırpmadan şahadet mertebesine gidebilme inancının olmasıdır" dedi.
Şehit Polis Recep Tokur'un isminin bulunduğu tabelayı babası Yusuf Toker gözyaşları içerisinde aktı. Tören esnasında şehit polisin annesi Ayşe Tokur'un oğlunun resmini eline alıp ağlaması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol'un eşi Gülsün Erol, Şehit Polis Memuru Recep Tokur'un annesi Ayşe Tokur, eşi Meryem Tokur ve çocukları Hilal (10) ve Muhammed Oğuz (4) ile yakından ilgilenerek teselli etti.
Sokağa isim verme töreninde Bafra Garnizon Komutan Vekili ve Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yüzb. Ufuk Aruk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de hazır bulundu.
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Polise Vefa Bafra İlçesinde Şehit Polis Recep Tokur'un İsmi Evinin Bulunduğu Sokağa Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0