GÜNDEM

Bafra Tso Başkanı Başar, Ab Konferansına Katıldı

 
 47
Bafra Tso Başkanı Başar, Ab Konferansına Katıldı - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, EUROCHAMBRES  (Avrupa Odalar Birliği) Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M
Bafra Haber

 |  - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, EUROCHAMBRES (Avrupa Odalar Birliği) Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M

Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar`ın da içinde bulunduğu bir heyet Brüksel`de düzenlenen konferans ve toplantılara katıldı.

Başar, Brüksel`deki Avrupa Parlamentosu binasında düzenlenen Körfez İşbirliği Konseyi ve Avrupa Birliği arasında Ticaret ve Yatırım Fırsatları konulu toplantıda, AB-Türkiye İlişkileri Konferansı'nda ve çeşitli etkinliklerde yer aldı. AB- Türkiye İlişkileri "Avrupa İş Dünyası`nın perspektifleri" konulu konferansın açılış konuşmalarını Eurochambers Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı.

Başkan Göksel Başar`ın da katıldığı AB - Türkiye Ekonomik İlişkilerinde Sorun ve Fırsatlar konulu bir panel de gerçekleştirildi. AB-Türkiye Odalar Forumu (ETCF-2) tarafından Türkiye'de 3700, AB'de 1700 firmayla yapılan anketin sonuçları konferansta açıklandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso Başkanı Başar, Ab Konferansına Katıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0