GÜNDEM

Bafra Ülkü Ocağından 14 Şubat Dünya Öykü Günü Etkinliği

 
 66
Bafra Ülkü Ocağından 14Şubat Dünya Öykü Günü Etkinliği - Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından 14 Şubat 2017 Salı akşamı saat 18.30`da Dünya Öykü Günü münasebetiyle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından 14 Şubat 2017 Salı akşamı saat 18.30`da Dünya Öykü Günü münasebetiyle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Bir saat süresince yapılan kitap okuma etkinliğinin ardından Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma, "Türk milliyetçileri olarak bizler, kitapları, medeniyet kalelerinin tuğlaları olarak görmekteyiz. 14 Şubat Dünya Öykü Günü vesilesiyle başlatmış olduğumuz kitap okuma etkinliğinde, tarihimizin ve kültürümüzün yüksek muhteviyatını araştırmayı ve öğrenmeyi, kendimizin ve tüm camiamızın ortak hedefi bilmekteyiz.

Ayrıca yüce kitabımız Kur`anı Kerim`in ilk emri olan "Ikra" yani oku düsturuna uymak bizim varlığımızın yegâne temelidir. Îman ve aksiyon noktasında sağlam bir gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları gençliğinin fikri olgunluğa erişmesinin ancak ve ancak ilk emire uyarak ulaşabileceğini düşünüyoruz.

Ülkemizin şu son dönemde çektiği büyük sıkıntıların aşılmasında, geleceğin münevverlerini dava adamlarını ve dürüst devlet adamlarını bizler yetiştireceğiz. Ülkü Ocaklılar olarak, her zaman Fena Fi`d Devle ve Mille anlayışından bir an bile vazgeçmeyeceğiz. Bunun için vazgeçilmez yeminimiz var. Bu etkinliğimizde emeği geçen Ocak yöneticilerimize, değerli gençlerimize ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz." dedi.

Etkinliğe Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin, MHP Bafra İlçe Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ülkü Ocağından 14 Şubat Dünya Öykü Günü Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0